Επίσημο: Στην ΑΕΚ έως το 2026 ο Αλεξάντερ Κάλενς!

Κάλενς

i

© AEK FC

Επίσημο: Στην ΑΕΚ έως το 2026 ο Αλεξάντερ Κάλενς!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:09 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 24.06.2024

Ο Αλεξάντερ Κάλενς θα συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινόμαυρα» μέχρι το 2026.

Ο Αλεξάντερ Κάλενς θα παραμείνει κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας και θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Μέσω ανακοίνωσης, η ΑΕΚ γνωστοποίησε πως ήρθε σε συμφωνία με τη Χιρόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του, με τον ίδιο να υπογράφει νέο συμβόλαιο.

Την περασμένη σεζόν, ο Αλεξάντερ Κάλενς μέτρησε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό δύο γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Τζιρόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Κάλενς. Ο διεθνής Περουβιανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Αλεξάντερ Κάλενς ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 ως δανεικός από την ισπανική ομάδα και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, πετυχαίνοντας δύο γκολ».

«Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κάρσντορπ»

Η ΑΕΚ φαίνεται πως εξετάζει σοβαρή την περίπτωση του Ρικ Κάρσντορπ, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ο 29χρονος μπακ της Ρόμα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντε Ρόσι για τη νέα σεζόν κι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Corriere della Sera», η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με σκοπό να τον «ντύσει» στα κιτρινόμαυρα.

«Θεωρώ πως το προβάδισμα το έχει...»: Ποιος θα κατακτήσει τη Stoiximan Super League σύμφωνα με το ChatGPT
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:58 - 23.06.2024

«Θεωρώ πως το προβάδισμα το έχει...»: Ποιος θα κατακτήσει τη Stoiximan Super League σύμφωνα με το ChatGPT

Στην ερώτηση «Ποιος θεωρείς πως θα πάρει το πρωτάθλημα» απάντησε η τεχνητή νοημοσύνη, με το ChatGPT να... λέει τη δική του γνώμη για το ποιος θα βρεθεί στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Εκτός της συμφωνίας με τον δεξιό οπισθοφύλακα, η ΑΕΚ θα πρέπει να τα βρει και με τη Ρόμα, η οποία θέλει να τον πουλήσει, αξιώνοντας ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο τρεις φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας εντάχθηκε στους «Τζαλορόσι» το καλοκαίρι του 2017 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 157 εμφανίσεις, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Φέγενορντ.