Κάλενς: «Το πρώτο μου ματς μετά τον τραυματισμό μου, επέστρεψα με ενθουσιασμό»

Αλεξάντερ Κάλενς

i

©Intime

Κάλενς: «Το πρώτο μου ματς μετά τον τραυματισμό μου, επέστρεψα με ενθουσιασμό»

Sportal newsroom 13:16 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Τον ενθουσιασμό του για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, εξέφρασε ο Άλεξ Κάλενς.

Με τον Άλεξ Κάλενς να κάνει… ντεμπούτο σε αποστολή, πήγε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός μπορεί να μην είχε ακόμα συμπληρώσει μια ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων στα Σπάτα, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα τον εμπιστεύτηκε δίνοντας του μάλιστα και φανέλα βασικού.

Ο Αλεξ Κάλενς είχε να αγωνιστεί από τις 23 Μαίου του 2023 όταν η Χιρόνα είχε έρθει 1-1 με τη Θέλτα, ωστόσο κόντρα στους «πράσινους» ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του ντέρμπι και κατέγραψε θετικό ντεμπούτο με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Μέσω social media, ο Κάλενς εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ και τόνισε πως ανυπομονεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του.

Η επική ατάκα του Αλμέιδα: «Δεν είμαι ούτε ψηλός, ούτε όμορφος, ούτε έχω γαλάζια μάτια» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:14 - 26.09.2023

Η επική ατάκα του Αλμέιδα: «Δεν είμαι ούτε ψηλός, ούτε όμορφος, ούτε έχω γαλάζια μάτια» (vid)

Μετά τη νίκη 2-1 επί του Παναθηναϊκού, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα έδωσε μία επική ατάκα στη συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε για το αν βοηθάει στην ψυχολογία της ομάδας η κατάκτηση του νταμπλ.

«Αισθάνομαι τόσο καλά που επιστρέφω στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο μου ματς μετά τον τραυματισμό μου και το ντεμπούτο μου με την ΑΕΚ. Επέστρεψα με ενθουσιασμό, είμαι έτοιμος γι' αυτήν τη νέα πρόκληση», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media.