Παράξενος θάνατος πρώην παίκτη της Κάλιαρι: Τον βρήκαν νεκρό σε ξενοδοχείο μετά από πάρτι

Ο Αντρέα Καπόνε με τη φανέλα της Κάλιαρι

i

@CagliariCalcio

Παράξενος θάνατος πρώην παίκτη της Κάλιαρι: Τον βρήκαν νεκρό σε ξενοδοχείο μετά από πάρτι

Κώστας Τόπας 11:31 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 30.09.2024

Ο Αντρέα Καπόνε, 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Κάλιαρι, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου με χτύπημα στο κεφάλι μετά από ένα πάρτι.

Ο Αντρέα Καπόνε, ένας 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο με τραύμα στο κεφάλι μετά από ένα βραδινό πάρτι.

Το σώμα του Καπόνε (8 Ιανουαρίου 1981) βρέθηκε σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο «Palazzo Tirso» στο Κάλιαρι. Η εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι ο Καπόνε πέρασε μια μέρα κάνοντας πάρτι και μετά πέρασε τη νύχτα στο ξενοδοχείο πριν τον βρουν νεκρό το επόμενο πρωί.

Η Αστυνομία, που δεν αποκλείει ο πρώην ποδοσφαιριστής να υπέστη ανακοπή καρδιάς, ερευνά τα αίτια του θανάτου. Ο Αντρέα Καπόνε, ο οποίος αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 2010, έπαιξε σε όλη την καριέρα του στις Κάλιαρι, Σόρα, Τρεβίζο, Βιτσέντσα, Γκροσέτο και Σαλερνιτάνα.

Η είδηση, φυσικά, βύθισε στο πένθος την ομάδα της Σαρδηνίας και όλοι πλέον περιμένουν να δουν τι θα πει ο ιατροδικαστής και ποια θα είναι τα αποτελέσματα της έρευνας που άρχισε η αστυνομία.

«Η Κάλιαρι δέχεται με απογοήτευση και βαθιά θλίψη την είδηση ​​του θανάτου του Αντρέα Καπόνε, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 43 ετών», δήλωσε η Κάλιαρι, μια ομάδα με την οποία έπαιξε 123 παιχνίδια και σημείωσε 12 γκολ.

«Ο δεσμός σου με τη γη του θα συνεχίσει να είναι αδύνατος να σπάσει, για ένα παιδί που πάντα χαρακτηριζόταν από τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και το πάθος του. Ιδιότητες που θα μείνουν στις καρδιές όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να τον γνωρίσουν και εκτός γηπέδου η Κάλιαρι Κάλτσιο είναι κοντά στην οικογένεια αυτή τη στιγμή του μεγάλου πόνου», μοιράστηκε η Κάλιαρι για τον Αντρέα Καπόνε.