Προσπέρασε την Καλλιθέα και... περιμένει αντίπαλο στα προημιτελικά η Λαμία (1-2)
i

Παίκτες Λαμίας πανηγυρίζουν

Προσπέρασε την Καλλιθέα και... περιμένει αντίπαλο στα προημιτελικά η Λαμία (1-2)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:30 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 20.08.2024

H Λαμία έκανε στο Ελ Πάσο ότι δεν κατάφερε στην έδρα της και με 2-1 στο Ελ Πάσο, πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

H Λαμία προσπέρασε το εμπόδιο της Καλλιθέας και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να περάσει στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Πλέον περιμένει να δει τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Παραλιμνίου ή Άγιος Νικόλαος, προκειμένου να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει για να φτάσει στα ημιτελικά.

Το πρώτο ημίχρονο έδωσε υποσχέσεις για την έκβαση του αγώνα, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν συνολικά τρία τέρματα. Ο Ρόμανιτς εκτέλεσε όμορφα το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, η μπάλα έφτασε στον Γιώργο Μανούσο και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0, στο 34'. Λίγη ώρα αργότερα, ο Τσιλούλης γύρισε στον Μαρτίνες και εκείνος έκανε το 0-2.

Από εκεί και έπειτα η Καλλιθέα έγινε πιο απειλητική και προσπάθησε για την ισοφάρισε. Στο 41ο λεπτό μάλιστα έφτασε ένα βήμα πιο κοντά, με τον Κυνηγόπουλο να κάνει την σέντρα και τον Νίλι να βρίσκεται στο σωστό σημείο και να μειώνει σε 2-1. Η γηπεδούχος κατόρθωσε να κάνει και το 2-2, στο δεύτερο μέρος, εντούτοις ο βοηθός ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ.

Οι ενδεκάδες 

Καλλιθέα (Γιώργος Σίμος 4-3-3): Πάντος- Βασιλούδης, Κολτσίδας, Βλάχος, Καινούργιος- Μπουλούλης, Σαντάνα, Νίλι- Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Λουκίνα

 Λαμία (Σάββας Παντελίδης 4-1-4-1): Σαράνοφ- Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σαραμαντάς- Τζανδάρης, Νούνιες, Μαρτίνες, Τσιλούλης, Ρόμανιτς- Μανούσος