Τι συμβαίνει με ΠΑΟΚ - Καμαρά

Μαντί Καμαρά

i

© intime

Τι συμβαίνει με ΠΑΟΚ - Καμαρά

Μάνος Τσαλγατίδης 15:19 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 06.06.2024

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μαντί Καμαρά, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και τα δεδομένα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στη λίστα του τον Μαντί Καμαρά, με τον Δικέφαλο και τον Αφρικανό χαφ να βρίσκονται σε επαφές εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Οι «ασπρόμαυροι» και ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού έχουν μιλήσει για τα ποσά που υπάρχουν στο τραπέζι. Ωστόσο, για την ώρα υπάρχει μια απόσταση αναφορικά με τα όσα προτείνει ο ΠΑΟΚ και τα όσα θέλει ο Καμαρά.

Πάντως είναι δεδομένο πως ο Δικέφαλος δεν θα περιμένει για... πάντα τον Καμαρά και έτσι ήδη οι «ασπρόμαυροι» έχουν ένα deadline στο μυαλό τους το οποίο προτίθενται να το αναφέρει και στον παίκτη, προκειμένου να του περάσει το μήνυμα πως δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να γίνει... διαφήμιση του στο μεταγραφικό παζάρι.

Όσον αφορά τα θέλω του παίκτη είναι στα 2 εκατομμύρια, με τον ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση να μην έχει την πρόθεση να φτάσει αυτό το επίπεδο αναφορικά με το οικονομικό και φτάνει κοντά στο 1.5 εκατομμύριο. Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως σταμάτησαν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Καμαρά ως ποδοσφαιριστής έχει τα στοιχεία που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για τη μεσαία του γραμμή, όπως ένταση, ταχύτητα και ποιότητα, αλλά χρειάζονται μεθοδικές κινήσεις προκειμένου όλα να πάνε όπως τα θέλει ο Δικέφαλος.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο 27χρονος δεν είναι ο μόνος χαφ στη λίστα του Δικεφάλου, αλλά τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία σε συνδυασμό με το γεγονός πως ξέρει το πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής τον κάνουν μια εξαιρετικά ελκυστική περίπτωση.