Ο Καμαρά έδωσε το... φιλί της ζωής στον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα

Ο «λυτρωτής» Καμαρά

i

© Intime

Ο Καμαρά έδωσε το... φιλί της ζωής στον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:12 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 06.10.2024

Μετά το Περιστέρι, ο Μαντί Καμαρά «λύτρωσε» τον ΠΑΟΚ και στη Λιβαδειά, παίζοντας καθοριστικό ρόλο γι΄ αυτό το εξάποντο.

Ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε αρκετά στη Λιβαδειά, έφτασε κοντά σε νέα απώλεια βαθμών, όμως στο φινάλε βρήκε τις λύσεις κι επέστρεψε στις νίκες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Δικέφαλο ήταν ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 60΄ και λίγο πριν το τελικό σφύριγμα «λύτρωσε» τους πρωταθλητές Ελλάδας με μία καρφωτή κεφαλιά, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σβαμπ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με το εύστοχο πέναλτι.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 27χρονος ταλαντούχος μέσος βάζει την υπογραφή του σε ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο, εκεί που η μπάλα «έκαιγε». Την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη, οι Θεσσαλονικείς κοντραρίστηκαν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι κι έφτασαν μία ανάσα από την πρώτη τους απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.

Ο Ουάρντα ισοφάρισε την αναμέτρηση στο 85΄ (1-1), με τον Ατρόμητο να «αγκαλιάζει» τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Μαντί Καμαρά ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με ένα... buzzer beater έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ την ομάδα του, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο (1-2).

Ταύρος εν υαλοπωλείο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος: Τρελάθηκε σε 30 δευτερόλεπτα με Κόλεϊ, Λόβρεν και Βιεϊρίνια! (pics)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:36 - 06.10.2024

Ταύρος εν υαλοπωλείο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος: Τρελάθηκε σε 30 δευτερόλεπτα με Κόλεϊ, Λόβρεν και Βιεϊρίνια! (pics)

Μετά το γκολ του Μαντί Καμαρά για το 1-0 του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Λεβαδειακό, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έγινε έξαλλος και τα έβαλε με τους παίκτες του Δικεφάλου του βορρά, διότι δεν πέταξαν την μπάλα έξω, ενώ ήταν στο έδαφος ο Ρόμο.

Έτσι, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει βάλει το... χεράκι του σε ένα σημαντικό εξάποντο, το οποίο έχει στείλει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.