Έκλεισε Μαντί Καμαρά ο ΠΑΟΚ!

Μαντί Καμαρά

i

© intime

Έκλεισε Μαντί Καμαρά ο ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 14:25 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 13.06.2024

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά και ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Τούμπας. Για τις 19 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά για τριετές συμβόλαιο και τον «έντυσε» στα ασπρόμαυρα!

Η υπόθεση της μεταγραφής του πρώην μέσου του Ολυμπιακού πέρασε από... σαράντα κύματα, ωστόσο το deal ολοκληρώθηκε αισίως κι έτσι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Τούμπας.

Στις 19 Ιουνίου αναμένεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την ανακοίνωση.

Αρχικά η πλευρά του παίκτη ζήτησε από τον Δικέφαλο του Βορρά δύο εκατομμύρια τον χρόνο κι ένα... τρελό μπόνους υπογραφής, αλλά πλέον τα δεδομένα άλλαξαν.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος αποτέλεσε μέλος των Πειραιωτών για μία πενταετία, όπου και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδος Betsson, ενώ βρήκε δίχτυα 20 φορές και μοίρασε 14 ασίστ σε 210 εμφανίσεις.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής, η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν συγκεκριμένη από τη προηγούμενη εβδομάδα. Οι «ασπρόμαυροι» έδιναν στον παίκτη συμβόλαιο με πριμ υπογραφής 1.2 εκατομμύριου ευρώ, ενώ αυτό έχει χρονική διάρκεια τριετίας με τον Αφρικανό μέσο να λαμβάνει για κάθε χρόνο αυτού 1.5 εκατομμύριο ευρώ.