Το «ντου» των οπαδών του ΠΑΟΚ στο προφίλ του Καμαρά: «Έλα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Μαντί Καμαρά

i

© Intime

Το «ντου» των οπαδών του ΠΑΟΚ στο προφίλ του Καμαρά: «Έλα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:35 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 06.06.2024

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει ένα... ψηστήρι στον Μαντί Καμαρά.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικά 24ωρα, ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, ο οποίος εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα βρίσκεται σε επαφές με τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη σχετικά με το μέλλον του.

Ο ίδιος αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό, γι΄ αυτό και με μία ανάρτηση στα social media θέλησε να πει «αντίο» στην ομάδα του Πειραιά. Σε αυτά τα πέντε χρόνια στην Ελλάδα, ο Καμαρά κατέκτησε τρία πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδος Betsson, ενώ βρήκε δίχτυα 20 φορές και μοίρασε 14 ασίστ σε 210 εμφανίσεις.

Το μήνυμά του:

«Tο να σε αποχαιρετήσω δεν είναι εύκολο. Αυτός ο σύλλογος υπήρξε για μένα ένας μεγάλος 'ναός' γνώσης για πολλά χρόνια και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κατέληγε σ' αυτό, όταν κοιτάζω πίσω και βλέπω ότι έπαιξα εκατοντάδες αγώνες για αρκετά χρόνια. Αυτό με κάνει εξαιρετικά περήφανο. Ήταν απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπώ αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και να κατακτώ πολλά τρόπαια.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της περιόδου μου στον σύλλογο μοιράστηκα τα αποδυτήρια με κάποιους φανταστικούς συμπαίκτες από τους οποίους έμαθα πολλά . Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς και εύχομαι καλή επιτυχία στον σύλλογο».

Το... ψηστήρι των οπαδών του ΠΑΟΚ

Σε αυτήν τη δημοσίευση του αποχαιρετισμού επικρατεί το... ασπρόμαυρο χρώμα, καθώς πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν «ντου» στο προφίλ του ποδοσφαιριστή και προσπαθούν να τον πείσουν να πει το «ναι» και να ολοκληρωθεί αισίως το deal.

«Έλα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας», «Έλα στον ΠΑΟΚ», «Δεν μπορούμε να περιμένουμε», «Ήρθε η ώρα να υπογράψεις στον ΠΑΟΚ», ήταν μεταξύ άλλων τα σχόλια των οπαδών του Δικεφάλου.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: