«Πολύ καλό δίδυμο στο κέντρο το Μεϊτέ - Καμαρά, κάτι έχει δει ο Λουτσέσκου...»

Μεϊτέ - Καμαρά

i

© Intime

«Πολύ καλό δίδυμο στο κέντρο το Μεϊτέ - Καμαρά, κάτι έχει δει ο Λουτσέσκου...»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:06 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 12.06.2024

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την πιθανή μεταγραφή του Μαντί Καμαρά στον ΠΑΟΚ και την συνύπαρξη με τον Μεϊτέ στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Μαντί Καμαρά και ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού οδεύει προς Τούμπα. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη, ωστόσο οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Με αφορμή αυτήν την ενδεχόμενη μεταγραφή, ο θρύλος του Ολυμπιακού, Νίκος Αναστόπουλος, κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή από τη Γουινέα, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στην πιθανή συνύπαρξη με τον Σουαλιχό Μεϊτέ στον χώρο του κέντρου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis:

Αρχικά τόνισε: «Οι προπονητές δεν πάνε διακοπές, όταν δεν είμαι ενεργός σε μία ομάδα πάω κανονικά διακοπές, ειδάλλως στη νοοτροπία μου έχω να ψάχνω την παραμικρή λεπτομέρεια και να ψάχνω τα πάντα. Δεν είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό που τρέχουν άλλα 10 άτομα, είμαι εγώ και άλλα 5 άτομα που πρέπει να τα ψάχνουμε όλα για να μην γίνει κάποιο λάθος».

Για την Καλαμάτα, πρόσθεσε: «Θα ψάξουμε παίκτες με προσωπικές φιλοδοξίες, ο πόλεμος κερδίζεται από τους στρατιώτες, ο στρατηγός κάνει το σχέδιο. Θέλουμε να επεκτείνουμε τις εργασίες στις εγκαταστάσεις της ομάδας και να φτιάξουμε μία ομάδα με χαρακτήρα και διάθεση ώστε να πετύχει τους στόχους της ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Κύριος Πρασσάς αγαπάει την ομάδα, θέλει να τη δει να φτάνει ψηλά».

Για τον Καμαρά: «Πάρα πολύ καλή μεταγραφή, είναι ένας ποδοσφαιριστής στυλ Μεϊτέ, πιο κινητικός, πατάει περιοχή και στα καλά του έκανε τρομερά παιχνίδια, σκόραρε κιόλας. Για να τον επιλέξει ο Λουτσέσκου κάτι έχει δει, πέρσι ήταν δανεικός στη Ρόμα και ο κύκλος του στον Ολυμπιακό έχει κλείσει και αναμένεται να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Ενώ πρόσθεσε: «Πολύ καλό δίδυμο με τον Μεϊτέ. Ο δεύτερος είναι ένα παιδί το οποίο μου αρέσει πολύ, μπορεί να μην έχει την ταχύτητα αλλά είναι ένας ήσυχος ποδοσφαιριστής που κάνει εξαιρετική δουλειά στο γήπεδο».

Μάλιστα, σημείωσε για τον ίδιο: «Το ποδόσφαιρο κάθε ημέρα, κάθε προπόνηση, κάθε στιγμή μαθαίνεις. Αν μέχρι τις 22 Ιουλίου που ξεκινάει νωρίτερα προετοιμασία θα πάω να δω την προετοιμασία της για να ανανεωθώ και εγώ. Αν κάποια στιγμή δεν έχω τη δίψα , είμαι ο πρώτος που θα σταματήσω, είμαι παθολογικά άρρωστος με αυτά».