Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Καμαβινγκά: Μένει εκτός 2-3 μήνες!

Εντουάρντο Καμαβινγκά

i

©SS youtube

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Καμαβινγκά: Μένει εκτός 2-3 μήνες!

Κώστας Τόπας 14:26 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 14.08.2024

Δυσάρεστα ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Εντουάρντο Καμαβινγκά, καθώς ο Γάλλος μέσος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο έως και τρεις μήνες.

Ο Γάλλος διεθνής μέσος, Εντουάρντο Καμαβινγκά, ακούστηκε να ουρλιάζει πέφτοντας στο έδαφος μετά από σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, Ορελιέν Τσουαμενί και αναγκάστηκε να βγει κουτσαίνοντας από την προπόνηση λίγες ώρες πριν τον τελικό του Super Cup με την Αταλάντα, αφού υπέστη προφανή τραυματισμό στο γόνατο.

Ενώ κατάφερε να φύγει από το γήπεδο μόνος του, η κατάσταση του Καμαβινγκά προκάλεσε ακόμα ανησυχία στον Κάρλο Αντσελότι και το επιτελείο του και ο 21χρονος στάλθηκε γρήγορα για έλεγχο για τον τραυματισμό του.

Παρά το γεγονός ότι στις τάξεις των Μαδριλένων ήταν αισιόδοξοι για την κατάσταση του τραυματισμού του, ο Εντουάρντο Καμαβινγκά θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για δύο έως και τρεις μήνες! Κι αυτό λόγω του διαστρεμμάτος στο γόνατό του. Αυτό επιβεβαίωσε η Ρεάλ Μαδρίτης σε ιατρικό πόρισμα που εκδόθηκε την Τετάρτη (14/08).

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν σήμερα στον παίκτη μας Εντουάρντο Καμαβινγκά, διαγνώστηκε με διάστρεμμα του εσωτερικού παράπλευρου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο», αναφέρεται στην ανακοίνωση των «μερένχες».

Η απώλεια του Καμαβινγκά είναι ένα πικρό πλήγμα για τον Κάρλο Αντσελότι, αν και θα τον ενθαρρύνει η είδηση ​​ότι δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. Επίσης, κάνει την επιλογή της ομάδας του ελαφρώς πιο εύκολη για την Τετάρτη, με πλέον να είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι Τσουαμενί, Λούκα Μόντριτς και Φεντερίκο Βαλβέρδε ή Τζουντ Μπέλιγχαμ θα παραταχθούν στη μεσαία γραμμή για τη Ρεάλ απέναντι στην Αταλάντα για τον τελικό του Super Cup.

Ωστόσο, στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός θα πρέπει να βρει λύσεις για το μεγάλο κενό που θα αφήσει ο Καμαβινγκά στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!