Καμία απόφαση Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ εν θερμώ, αλλά τα πάντα στο τραπέζι

Καμία απόφαση Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ εν θερμώ, αλλά τα πάντα στο τραπέζι

Κώστας Τσίλης 12:02 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 16.08.2024

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος, αναμένεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, θα μιλήσει μ' όλους μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα πάρει τις αποφάσεις του, αλλά όχι με βιασύνη και εν θερμώ.

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη από τη Νόα, ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα για την ΑΕΚ. Και προκάλεσε σοκ σ' ολόκληρο τον οργανισμό της. Από την κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της ΑΕΚ, μέχρι και τον τελευταίο οπαδό. Όμως δεδομένο πως εκτός από το σοκ, αυτό το "χτύπημα", θα φέρει και εξελίξεις. Είναι ξεκάθαρο πως κάτι πάει πολύ στραβά, επομένως θα είναι παράλογο κάποιος να θεωρεί η ρότα θα αλλάξει, χωρίς αλλαγές.

Η ΑΕΚ γκρέμισε ό,τι έκτισε δυο χρόνια και τώρα πιάνει την ανηφόρα από την αρχή
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

09:00 - 16.08.2024

Η ΑΕΚ γκρέμισε ό,τι έκτισε δυο χρόνια και τώρα πιάνει την ανηφόρα από την αρχή

Μέσα σ' ένα βράδυ η Ένωση κατρακύλησε εκεί που είχε βρεθεί όταν ανέλαβε ο Αλμέιδα και τώρα ξεκινάει από αρχή με τεράστιο βάρος στις πλάτες και περίπλοκα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Φυσικά τα πάντα βρίσκονται στα χέρια του Μάριου Ηλιόπουλου. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, είναι αυτός που θα δώσει και το στίγμα και τον τόνο για το πως θα πορευτεί η ομάδα την επόμενη μέρα του σοκαριστικού ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει απολύτως καμία ένδειξη. Όλοι όσοι είδαν τον Ηλιόπουλου αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού με τη Νόα, διαπίστωσαν πως ήταν πολύ έντονα συναισθηματικά φορτισμένος.

Όπως όμως έχει δείξει μέχρι τώρα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ούτε κάνει κινήσεις, ούτε παίρνει αποφάσεις εν θερμώ. Μετά την ήττα στο πρώτο ματς στην Αρμενία, άφησε να περάσουν δυο μέρες, μέχρι να πάει στα Σπάτα και να μιλήσει στον προπονητή και στους παίκτες. Και τώρα, δεν πρόκειται να κάνει κινήσεις και να πάρει αποφάσεις, όσο είναι ακόμα πολύ νωπό και... "καίει", όλο αυτό που έγινε την Πέμπτη το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είναι ωστόσο δεδομένο, πως για να πάρει τις αποφάσεις του, ο Ηλιόπουλος θα βάλει τα πάντα στο τραπέζι. Κυριολεκτικά, τα πάντα. Δεν είναι χρόνια στα διοικητικά του ποδόσφαιρου, όμως είναι πολύ έμπειρος επιχειρηματικά και ξέρει πως όταν κάτι δεν λειτουργεί καλά, δεν μπορεί να αλλάξει ως δια μαγείας. Σίγουρα ο ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θα κάνει έναν κύκλο συζητήσεων μ' όλους όσους έχουν τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Φυσικά συμπεριλαμβανομένου και του Ματίας Αλμέιδα. Αλλά όχι μόνο με τον προπονητή.

Ο Ηλιόπουλος θα συνυπολογίσει όλα τα δεδομένα. Δεν είναι μια εύκολη συνθήκη για περισσότερους από έναν λόγους. Για παράδειγμα μόλις σε δυο μέρες, η ομάδα έχει πρεμιέρα για το πρωτάθλημα. Επίσης ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ έχει αποδείξει πως αφουγκράζεται το κλίμα που υπάρχει στον κόσμο της ομάδας. Και το λαμβάνει και αυτό υπόψιν, Σίγουρα πάντως, ο Ηλιόπουλος θα πάρει αποφάσεις. Σίγουρα δεν θα τις πάρει εν θερμώ και δεδομένα καμία απόφαση δεν είναι αυτή την στιγμή εκτός... κάδρου.

Μέσα πάντως στις αποφάσεις που θα παρθούν, είναι και το ρόστερ της ΑΕΚ. Ένα ρόστερ που αφενός έχει ακόμα αγωνιστικά κενά τα οποία πρέπει να καλυφθούν, αφετέρου έχει μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών, ειδικά από την στιγμή που πλέον δεν υπάρχει η Ευρώπη. Επομένως είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες και στον χρόνο που απομένει μέχρι και την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και ως προς το ρόστερ της ΑΕΚ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!