Καμία επιλογή του Αλμέιδα στην αποψινή ενδεκάδα της ΑΕΚ, δεν θα είναι έκπληξη
i

Ματίας Αλμέιδα/intime

Καμία επιλογή του Αλμέιδα στην αποψινή ενδεκάδα της ΑΕΚ, δεν θα είναι έκπληξη

Κώστας Τσίλης 08:30 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 14.08.2024

Ο Αλμέιδα είναι αποφασισμένος να κάνει ευρύ rotation στην ενδεκάδα της αποψινής πρεμιέρας πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό και όλες οι θέσεις είναι... ανοιχτές

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να βάλει ακόμα και δυο σχεδόν διαφορετικές ενδεκάδες, από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έτσι πορεύτηκε στην περυσινή σεζόν, (και) έτσι κατέκτησε το νταμπλ. Επομένως δεν θα είναι πρωτοφανές, αν η ενδεκάδα που θα επιλέξει για την αποψινή (21:30) πρεμιέρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα απέναντι στον Πανσερραϊκό έχει ακόμα και εννέα αλλαγές σε σχέση μ' αυτή που έπαιξε στην Αμβέρσα. 

Με Φαν Βέερτ και πολλές αλλαγές, η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με Πανσερραϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:26 - 25.08.2023

Με Φαν Βέερτ και πολλές αλλαγές, η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με Πανσερραϊκό

Η υποχρεωτική απουσία του Γκαρσία αλλά και του Πόνσε στο αυριανό ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, έφερε τον Φαν Βέερτ ξανά στην αποστολή και πιθανότατα στην ενδεκάδα, με τον Αλμέιδα να κάνει πολλές αλλαγές

Έχει έτσι κι αλλιώς υποχρεωτικές απουσίες ο Αλμέιδα. Αλλά είναι και αποφασισμένος να κάνει ευρύ rotation, καθώς υπάρχει και η ρεβάνς της Τετάρτης με την Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για ένα εισιτήριο στους ομίλους του Champions League. Εξάλλου ο Αργεντινός τεχνικός έχει πει πολλές φορές, πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σ' όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες του ρόστερ. Και το εννοεί. 

Οποιαδήποτε επιλογή και αν κάνει ο Αλμέιδα για οποιαδήποτε θέση της ενδεκάδας στο αποψινό ματς, δεν πρόκειται να αποτελέσει έκπληξη. Ακόμα και αν στα στόπερ ξεκινήσει βασικός ο Ρόκσον Γεμπόα και στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Ζίνι. Ή ένας εκ των δυο. Σίγουρο είναι ο Μοχαμάντι θα μπει στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μήτογλου στην μια εκ των δυο θέσεων στο κέντρο της άμυνας. Σίγουρος είναι και ο Ελίασον δεξιά με τον Φαν Βέερτ στην κορυφή της επίθεσης. 

Στην βασική ενδεκάδα θα ξεκινήσει και ο Πισάρο, απλώς η θέση του είτε στο αριστερό άκρο, είτε πίσω από τον φορ, θα εξαρτηθεί από το αν θα ξεκινήσει ο Αλμέιδα τον Ζίνι ή τον Αραούχο στο βασικό σχήμα. Όσο για το χαφ, προβάδισμα έχει ο Γαλανόπουλος με τον Μάνταλο. Ενώ πιθανότατα στο δεξί άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Σιντιμπέ, αλλά δεν θα πέσει κανείς από τα σύννεφα, αν υπάρξει κάποια άλλη επιλογή ακόμα και γι αυτή την θέση.