Καμίλα Τζιόρτζι: Αρνείται όλες τις κατηγορίες ότι δραπέτευσε μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση
i

©imago

Καμίλα Τζιόρτζι: Αρνείται όλες τις κατηγορίες ότι δραπέτευσε μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:51 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 19.09.2024

Η Ιταλίδα τενίστρια, Καμίλα Τζιόρτζι, μετά την εξαφάνιση «μυστήριο» μόλις στα 32 της χρόνια, αρνείται κάθε κατηγορία πως διέφυγε στις ΗΠΑ.

Η Καμίλα Τζιόρτζι είναι μία αθλήτρια που έχει απασχολήσει πολλές φορές την δημοσιότητα και όχι πάντα για το τένις. Η Ιταλίδα κατηγορείται για φοροδιαφυγή, καθώς ήταν στο στόχαστρο των Ιταλικών αρχών, αφότου απέσυρε την συμμετοχή της από το Open της Ρώμης, στο Foro Italico. Συγκεκριμένα η εφορία κατάσχεσε 480 χιλιάδες ευρώ από την ιταλική ομοσπονδία τένις που ήταν στο όνομά της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιταλικές αρχές βρίσκονταν στα ίχνη της από τον Απρίλιο του 2024 , ενώ η τενίστρια δεν έχει υποβάλει ποτέ φορολογική δήλωση που να είναι σύμφωνη με τη νομοθεσία, ούτε έχει πληρώσει φόρους.

Δεν είναι όμως η μοναδική κατηγορία. Το 2022 προέκυψε πως είχε αποφύγει να εμβολιαστεί κατά της Covid-19, χρησιμοποιώντας πλαστά έγραφα κατά την διάρκεια της πανδημίας, για να συμμετέχει σε τουρνουά τένις.

Η ίδια τότε είχε δηλώσει την απόσυρσή της από το τένις γράφοντας:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω επισήμως την απόσυρσή μου από την καριέρα μου στο τένις. Παρακαλώ ακολουθήστε το λογαριασμό μου γιατί μέχρι στιγμής βγαίνουν μόνο ψεύτικα άρθρα. Είμαι τόσο ευγνώμων για την υπέροχη αγάπη και την υποστήριξή σας τόσα πολλά χρόνια, λατρεύω όλες τις όμορφες αναμνήσεις». 

Μέχρι και σήμερα, αρνείται κάθε κατηγορία για τα αδικήματα που της χρεώνουν, καθώς μέσα σε όλα προστέθηκαν η διαφυγή στις ΗΠΑ, αλλά και το ότι είχε σχέση με την κλοπή επίπλων και αντικών.

Βέβαια ο δικηγόρος της, αναφέρει πως η πελάτισσά του βρίσκεται στην Ρώμη και όχι στην Αμερική, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα , με τον ίδιο να δηλώνει:

«Δεν έχει διαφύγει καθόλου, όπως υποστηρίζουν κάποιοι... Οι θαυμαστές της την ακολουθούσαν πάντα μέσω της σελίδας της στο Instagram, δεν ήταν ποτέ απρόσιτη. Σε καμία στιγμή δεν είχε την επιθυμία να μην τη βρουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εντμόντο Τομασέλι.

Ωστόσο τα λεγόμενά του, έρχονται σε αντίθεση με μία ανάρτηση της αθλήτριας στο Instagram, πριν από δύο εβδομάδες, η οποία βρισκόταν στην Νέα Υόρκη.