Πέθανε στα 46 του πρώην παίκτης της Παναχαϊκής και της Άρσεναλ

Πέθανε στα 46 του πρώην παίκτης της Παναχαϊκής και της Άρσεναλ

Sportal newsroom 13:40 - 28.09.2024

Ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής και της Άρσεναλ Φαμπιάν Καμπαγιέρο άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Θλίψη στη Λατινική Αμερική προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Φαμπιάν Καμπαγιέρο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και της Παναχαϊκής έγινε γνωστό πως πέθανε το πρωί του Σαββάτου (28/9), με τις πληροφορίες από την πατρίδα του, την Αργεντινή να αναφέρουν πως κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου σάλας.

Τρομερά επεισόδια στην Κολομβία: Οπαδοί έβγαλαν μαχαίρια, πάνω από τριάντα τραυματίες ο απολογισμός (vid)
REST OF THE WORLD

10:15 - 28.09.2024

Τρομερά επεισόδια στην Κολομβία: Οπαδοί έβγαλαν μαχαίρια, πάνω από τριάντα τραυματίες ο απολογισμός (vid)

Σκηνές χάους επικράτησαν σε αγώνα της Κολομβίας ανάμεσα στη Νασιονάλ με την Τζούνιορ με τους οπαδούς να βγάζουν μαχαίρια, ενώ ο απολογισμός είναι πάνω από τριάντα τραυματίες.

Ο Αργεντινός με καταγωγή από την Παραγουάη ξεκίνησε έχοντας μεγάλες προοπτικές στην καριέρα του και για μία σεζόν (1998-99) αποτέλεσε παίκτης της Άρσεναλ, με την οποία όμως είχε μόλις τρεις σεζόν. Μία εκ των οποίων ήταν στην Premier League απέναντι στη Μίντλεσμπρο.

Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου δεν ξέχασε τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της, αφού στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου ευχήθηκε συλλυπητήρια στην οικογένειά του. «Όλοι στην ομάδα είναι βαθιά λυπημένοι στο άκουσμα του θανάτου του πρώην παίκτη, Φαμπιάν Καμπαγιέρο. Οι σκέψεις είναι με την οικογένεια και τους φίλους του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Σκωτία για λογαριασμό της Νταντί Γιουνάιτεντ, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει και από την Ελλάδα. Στη χώρα μας ήρθε το καλοκαίρι του 2008 και αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή, με την οποία είχε μόλις δύο συμμετοχές με ένα γκολ απέναντι στο Αιγάλεω.