Εύκολο απόγευμα για τον Αστέρα Τρίπολης που πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου

Αστέρας Τρίπολης

i

© Intime

Εύκολο απόγευμα για τον Αστέρα Τρίπολης που πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:59 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 14.08.2024

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Καμπανιακό και με σκορ 3-1 εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μία άνετη νίκη (3-1) κόντρα στον Καμπανιακό, στο ματς της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Oι γηπεδούχοι πίστεψαν για λίγο στο όνειρο, αφού ήταν εκείνοι οι οποίοι πήραν το προβάδισμα. Ο Πόζογλου στο 20’ υποδέχθηκε μία σέντρα από τα δεξιά και δίχως να έχει οπτικό πεδίο έκανε ένα όμορφο σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα. Όμως η χαρά κράτησε για λίγο αφού ο Ρεγκίς με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1 στο 25. Το σκορ παρέμεινε ίδιο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με ισόπαλο το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Μάντζης από νωρίς έδειξε τις προθέσεις της ομάδας του και εκμεταλλευόμενος το κενό στην αντίπαλη άμυνα πλάσαρε για το 2-1 (54'). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μιριτέγιο, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ… οφθαλμαπάτη, αφού όλοι στο γήπεδο νόμιζαν πως η μπάλα κατέληξε άουτ (57'). 

Ένα μεγάλο σκορ, πολλοί πρωταγωνιστές και στον ορίζοντα... ντέρμπι

Ένα μεγάλο σκορ, πολλοί πρωταγωνιστές και στον ορίζοντα... ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός είχε πρόσωπα που ξεχώρισαν στο 5-0 επί του Ατρόμητου και αρχίζει τη διακοπή με τον ιδανικό τρόπο. Με σκοπό να ανασυγκροτηθεί και να ετοιμαστεί για τον Ολυμπιακό που τον περιμένει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ