Άνετο πέρασμα του ΠΑΟΚ Β΄ από την έδρα του Καμπανιακού

Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β΄

i

© Intime

Άνετο πέρασμα του ΠΑΟΚ Β΄ από την έδρα του Καμπανιακού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:00 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 11.10.2024

Ο ΠΑΟΚ Β΄ επιβλήθηκε του Καμπανιακού εκτός έδρας (1-3) και πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ο Καμπανιακός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ Β΄ για την 4η αγωνιστική της Super League 2 κι επέστρεψε στις ήττες (1-3).

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει άνετα το δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα, το οποίο τον ανέβασε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ πόντους.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κανίς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (43΄) ο Γρόσδης με μία «ζωγραφιά» διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων (0-2). Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ με ένα απίθανο βολ πλανέ έξω από την περιοχή βρήκε δίχτυα, δίνοντας ένα μαξιλαράκι ασφαλείας στους ασπρόμαυρους.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του ματς παρέμεινε ίδιο, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Στο 51ο λεπτό ο Ουρτάδο εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας κι εκτέλεσε υποδειγματικά για το 3-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται το προβάδισμά του, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Καμπανιακός ήταν να βρει το γκολ της μείωσης στο 90΄ με τον Διαμαντόπουλο.

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Παπακωνσταντίνου (46′ Γαρύφαλλος), Έππας, Κολλαράς, Ν. Καθάριος (46′ Σαρβανίδης), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (46′ Μανιός), Ντουμάνης (59′ Διαμαντόπουλος), Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας (59′ Π. Καθάριος).

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Φίλων, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κωττάς (78′ Ρουμιάντσεβ), Γρόσδης, Τσοπούρογλου (78′ Μπράντονιτς), Γκούμας (67′ Καλόγερος), Κανίς (83′ Αδάμ), Σμυρλής (67′ Τσαούσης), Ουρτάδο.