Εκνευρισμένος με τις φήμες ότι έχει οικονομικά προβλήματα ο Καπντεβίλα

Εκνευρισμένος με τις φήμες ότι έχει οικονομικά προβλήματα ο Καπντεβίλα

Δημήτρης Χούπης 10:46 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 14.08.2024

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τζοάν Καπντεβίλα αντέδρασε μετά τις φήμες που τον ήθελαν να έχει οικονομικά προβλήματα.

Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που ο Ινιέστα έβαλε γκολ στο 116ο λεπτό του τελικού του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής απέναντι στην Ολλανδία. Δίνοντας έτσι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στους «φούριας ρόχας». 

Με αφορμή λοιπόν αυτή την επέτειο, πολλά ισπανικά μέσα έβγαλαν στη φόρα, πως ένας εκ των πρωταγωνιστών έχει πολλά οικονομικά προβλήματα, φτάνοντας στο σημείο να μην έχει τίποτα και να λιμοκτονεί! 

Ο λόγος λοιπόν γίνεται για τον Τζοάν Καπντεβίλα. Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής στο άκουσμα αυτών των αναφορών, αντέδρασε έντονα, διαψεύδοντας οτιδήποτε είχε ακουστεί για το πρόσωπό του. Τόνισε μάλιστα ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά. 

«Έχουν γράψει αυτό για μένα και παρόλο που η ομάδα των δικηγόρων μου έχει ήδη μπλέξει μαζί τους, δεν απαντούν στα μηνύματα που τους έχουμε στείλει. Σας συμβαίνει κάτι; Πληρώνω για δείπνο», ανέφερε σε ένα tweet ο πρώην παίκτης της Βιγιαρεάλ

Ο Καπντεβίλα λοιπόν έχει αγωνιστεί στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αλλά και στη Βιγιαρεάλ. Ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλας της Εσπανιόλ, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπενφίκα. Ήταν μέλος της σπουδαίας ομάδας της Εθνικής Ισπανίας, με την οποία κατέκτησε ένα Euro το 2008 και ένα Μουντιάλ το 2010. Ακόμη έχει κατακτήσει ένα και Κύπελλο Ισπανίας με τη Λα Κορούνια τη σεζόν 2001-02.