Κανονικά ο Πινέδα στην προπόνηση της ΑΕΚ

Κανονικά ο Πινέδα στην προπόνηση της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 19:06 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 15.07.2024

Συνεπής στην μέρα της επιστροφής του στα Σπάτα ήταν ο Μεξικανός χαφ, που έπιασε κανονικά δουλειά με την ομάδα - Απών με επιπλέον μέρες άδειας ο Τσούμπερ

Στην απολογιστική συνέντευξη που μας έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα στο Μπουργκ Χάαμσταντ στην τελευταία μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως περιμένει κανονικά τον Ορμπελίν Πινέδα στα Σπάτα, όταν τελειώσουν οι έξτρα μέρες άδειας που του είχε δώσει. Και ο Μεξικανός χαφ ήταν απολύτως συνεπής σ' αυτό που είχε συνεννοηθεί με τον Αργεντινό τεχνικό.

Ο Πινέδα βρίσκεται κανονικά στα Σπάτα, όπως προβλεπόταν βάσει προγράμματος. Και θα πιάσει δουλειά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Είναι πιθανό να κάνει και μια κουβέντα με τον Αλμέιδα μετά την προπόνηση. Παρόλο που ο Αργεντινός τεχνικός ήδη έχει μιλήσει με το Μεξικανό και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο ανοιχτό ζήτημα.

Αντίθετα απών είναι από την προπόνηση ο Στίβεν Τσούμπερ. Απολύτως δικαιολογημένα απών. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τελευταίος απ' όλους τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα στο Euro. Και ως εκ τούτου πήρε επιπλέον ημέρες άδειας από τον Αλμέιδα, για να ξεκουραστεί. Στις 21 Ιούλη αναμένεται να επιστρέψει Αθήνα για να κάνει τις μετρήσεις και τα ιατρικά. Και στις 22 θα ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις με την ομάδα.