Κανονικά προπονήθηκε ο Τσούμπερ, επιστρέφει σήμερα ο Γκατσίνοβιτς

Τσούμπερ

i

© intime

Κανονικά προπονήθηκε ο Τσούμπερ, επιστρέφει σήμερα ο Γκατσίνοβιτς

Κώστας Τσίλης 14:20 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 14.08.2024

Μπήκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Τσούμπερ και υπολογίζεται για Τρίπολη, σήμερα γυρίζει ο Γκατσίνοβιτς στην Αθήνα και θα κάνει εξετάσεις

Αυτό που ήδη από την χθεσινή προπόνηση είχε φανεί και διαβάσατε στο Sportal.gr, έγινε στην σημερινή δουλειά της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Στίβεν Τσούμπερ μπήκε κανονικά και πάλι στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Κάτι που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής στην Τρίπολη. 

Έχει ξεπεράσει ο Ελβετός μεσοεπιθετικός το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε πριν από το ματς με τον Άγιαξ, ενώ δεν έχει χάσει και τόσες πολλές προπονήσεις, ώστε να έχει μείνει πίσω στο κομμάτι ετοιμότητας. Επομένως με τις προπονήσεις που απομένουν μέχρι και το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα, αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, θα προλάβει να είναι ετοιμοπόλεμος και στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. 

Επίσης στα Σπάτα επέστρεψαν και προπονήθηκαν και οι Έλληνες διεθνείς και ο Σιμάνσκι και ο Μουκουντί. Εκκρεμεί ακόμα η επιστροφή του Πινέδα που έπαιξε τα ξημερώματα, του Κάλενς επίσης αλλά και των δυο Ιρανών. Όλοι τους, υπολογίζονται πλέον για την αυριανή προπόνηση στα Σπάτα, η οποία ακριβώς γι αυτό τον λόγο, θα γίνει το απόγευμα. 

Όσον αφορά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα. Θα περάσει αμέσως από έναν κύκλο εξετάσεων, προκειμένου να φανεί το μέγεθος της ζημιάς από τον τραυματισμό του στο ματς της εθνικής Σερβίας με την Ουγγαρία. Φυσικά και στην ΑΕΚ θα περιμένουν τα αποτελέσματα αυτών εξετάσεων, για να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το διάστημα που θα χρειαστεί να λείψει ο Σέρβος χαφ.