Η Μπρέντφορντ... παρακολούθησε το ντεμπούτο του Κανός

Σέρχι Κανός

i

© Intime

Η Μπρέντφορντ... παρακολούθησε το ντεμπούτο του Κανός

Sportal newsroom 16:24 - 06.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 20.08.2024

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Μπρέντφορντ αναφέρθηκε στο επίσημο ντεμπούτο του Σέρχι Κανός, στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Η Μπρέντφορντ δεν ξέχασε τον Σέρχι Κανός, παρά το γεγονός πως ο 26χρονος επιθετικός, εδώ και λίγες μέρες, αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Σε ένα από τα καθιερωμένα της αφιερώματα για το τι έκαναν οι δανεικοί της ποδοσφαιριστές, η ομάδα της Premier League αναφέρθηκε στο επίσημο ντεμπούτο του ποδοσφαιριστή, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

«Ο Σέρτζι Κάνος έκανε το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό την Κυριακή, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει έναν βαθμό στον ΠΑΟΚ στην ελληνική Super League. Ο Κάνος έπαιξε τα τελευταία 30 λεπτά στην ισοπαλία δίχως  τέρματα, αποτέλεσμα που διεύρυνε το αήττητο του Ολυμπιακού σε 13 αγώνες πρωταθλήματος. Β

Βρισκόμενοι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, (σ.σ. οι «ερυθρόλευκοι») αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ, για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, πριν υποδεχτούν τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα, τη Δευτέρα», ανέφερε συγκεκριμένα το άρθρο του βρετανικού συλλόγου