Νέο... ρεκόρ για τον Καντέ: Επαιξε στα τέσσερα τελευταία ματς με διαφορετικό προπονητή

Κάι Χάβερτς & Ενκολό Καντέ

i

Κάι Χάβερτς & Ενκολό Καντέ/©Photo by Visionhaus/Getty Images/Ideal Images

Νέο... ρεκόρ για τον Καντέ: Επαιξε στα τέσσερα τελευταία ματς με διαφορετικό προπονητή

Κώστας Τόπας 13:11 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 14.08.2024

Ο Ενκολό Καντέ αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης και με αυτόν τον τρόπο έπαιξε τέσσερα τελευταία ματς με διαφορετικό προπονητή.

Ο Ενκολό Καντέ επέστρεψε έπειτα από αρκετούς μήνες στην αγωνιστική δράση. Ο 31χρονος Γάλλος χαφ ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό τη φετινή σεζόν, λόγω τραυματισμού, ωστόσο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και είναι έτοιμος να βοηθήσει τους «μπλε» με τον δικό του τρόπο.

Το βράδυ της Τετάρτης (12/04), ο Φρανκ Λάμπαρντ έδωσε φανέλα βασικού στον Γάλλο μέσο στον αγώνα με την Ρεάλ, με τον Καντέ να καταγράφει την πέμπτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Τσέλσι την τρέχουσα σεζόν και η πρώτη του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το αξιοσημείωτο όμως της υπόθεσης είναι ότι ο Καντέ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έπαιξε ήταν με διαφορετικούς προπονητές.

Αρχικά με τον Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Τότεναμ (2-2) στις 14 Αυγούστου του 2022. Επειτα στις 1 Απριλίου του 2023, υπό την καθοδήγηση του Γκράχαμ Πότερ, στον αγώνα με την Άστον Βίλα, ενώ ακολούθησαν οι συμμετοχές του στον αγώνα με την Λίβερπουλ στις 4 Απριλίου του 2023, με προπονητή τον Μπρούνο Σάλτορ κι αυτή στη «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κόντρα στην Ρεάλ, έχοντας για τεχνικό τον Φρανκ Λάμπαρντ.