Καραβέλα: «Η αλλαγή του συστήματος σημαίνει σύνδεση με την ταυτότητα του ΟΦΗ»

Καραβέλα: «Η αλλαγή του συστήματος σημαίνει σύνδεση με την ταυτότητα του ΟΦΗ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:38 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 14.08.2024

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΟΦΗ, Πέδρο Καραβέλα, μίλησε για την αλλαγή συστήματος της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στη στάση των παικτών. Την ίδια ώρα, ο υπηρεσιακός τεχνικός της Κηφισιάς, Νώντας Κουτρομάνος ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Σε ένα πολύ ωραίο και γεμάτο παιχνίδι στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ επικράτησε κόντρα στη Κηφισιά με 3-1, παίρνοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο υπηρεσιακός τεχνικός των Κρητικών, Πέδρο Καραβέλα, μίλησε για την αλλαγή συστήματος της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στη στάση των παικτών. 

«Η αλλαγή του συστήματος σημαίνει σύνδεση με την ταυτότητα του ΟΦΗ. Αυτό που κάνουν οι παίκτες τις τελευταίες μέρες είναι φανταστικό, έχουν την ποιότητα να κερδίζουν σε κάθε γήπεδο, έκαναν τα πάντα για να έχουμε καλή απόδοση. Η σκέψη μας είναι προπόνηση κάθε μέρα, να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να καθαρίσει το μυαλό μας. Από αύριο πάλι προπόνηση και θα ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε το ματς με τον Άρη». 

Κουτρομάνος: «Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος, συγχαρητήρια στα παιδιά»

Την ίδια ώρα, ο υπηρεσιακός τεχνικός της Κηφισιάς, Νώντας Κουτρομάνος ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. 

«Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή. Δώσαμε την ευκαιρία και σε κάποια παιδιά που δεν είχαν τόσο χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν. Να πω συγχαρητήρια στα παιδιά. 

Ίλιτς: «Στο δεύτερο παιχνίδι θα κριθούν όλα - Ευχαριστώ την ΑΕΛ για τις υπέροχες αναμνήσεις»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:16 - 06.12.2023

Ίλιτς: «Στο δεύτερο παιχνίδι θα κριθούν όλα - Ευχαριστώ την ΑΕΛ για τις υπέροχες αναμνήσεις»

Στη ρεβανς του Περιστερίου στάθηκε ο Σάσα Ίλιτς, μιλώντας μετά το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΛ, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Bettson. Ο ίδιος στάθηκε και στο παρελθόν του στη Λάρισα.

Πραγματικά, η προσπάθειά τους ήταν πολύ μεγάλη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και πολύ ποιοτικό. Πρέπει να συνεχίσουμε εμείς. Κοιτάμε την επόμενη μέρα, το πρωτάθλημα και προχωράμε. Είμαι χαρούμενος, γιατί πραγματικά έδωσαν την ψυχή τους παιδιά και αυτό μένει στο τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νώντας Κουτρομάνος.