Αποθέωσε την Μπράιτον ο Κάραγκερ: «Παίζει εξωπραγματικό ποδόσφαιρο»

Τζέιμι Κάραγκερ

i

PrtScr

Αποθέωσε την Μπράιτον ο Κάραγκερ: «Παίζει εξωπραγματικό ποδόσφαιρο»

Κώστας Τόπας 13:19 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 14.08.2024

Με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League, Μπράιτον μίλησε ο άλλοτε θρύλος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ για το πρώτο παιχνίδι που θα κληθεί να δώσει για τους ομίλους του Europa League, με αντίπαλο την Μπράιτον στην Αγγλία την Πέμπτη (21/09, 22:00).

Ο Τζέιμι Κάραγκερ έκανε ανάλυση του παιχνιδιού της αγγλικής ομάδας με αφορμή την αναμέτρησή της με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την αποθέωσε.

«Το ποδόσφαιρο που βλέπουμε από την Μπράιτον είναι κάτι το εξωπραγματικό. Νομίζω ότι παρακολουθούμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Premier League και σίγουρα έναν από τους καλύτερους προπονητές», τόνισε χαρακτηριστικά ο θρύλος της Λίβερπουλ.

Πριν το ματς με την ΑΕΚ ο Μίλνερ έγινε ο χειρότερος αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

12:37 - 19.09.2023

Πριν το ματς με την ΑΕΚ ο Μίλνερ έγινε ο χειρότερος αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τζέιμς Μίλνερ έγραψε ιστορία μετά την νίκη της Μπράιτον κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που νικά τους «Κόκκινους Διαβόλους» στην έδρα τους με τέσσερις διαφορετικές ομάδες.

Υπενθυμίζεται η Ένωση θα αναχωρήσει για την Αγγλία το πρωί της Τετάρτης (19/09) και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα προπονηθεί στις 20:30 ώρα Ελλάδας στο «Άμεξ» ενόψει του αγώνα με τους «γλάρους», ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Ματίας Αλμέιδα θα μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες.