Καραγκιοζόπουλος: «Θα άλλαζα την πρόκριση με το να ήταν στη ζωή ο Μιχάλης και ο Άλκης»

Τάκης Καραγκιοζόπουλος

i

© Intime

Καραγκιοζόπουλος: «Θα άλλαζα την πρόκριση με το να ήταν στη ζωή ο Μιχάλης και ο Άλκης»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:11 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 14.08.2024

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Τάκης Καραγκιοζόπουλος μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση της Ένωσης απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Με αφορμή την σπουδαία πρόκριση της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το ματς-θρίλερ στην Opap Arena, αλλά και για το «έργο» του Ματίας Αλμέιδα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε μαγικές τις στιγμές που έζησαν οι φίλοι της Ένωσης στην χθεσινή αναμέτρηση (19/8).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για τη μαγική βραδιά της ΑΕΚ: «Είναι μαγικές στιγμές που μόνο ο αθλητισμός χαρίζει. Κατάφερε η ΑΕΚ αυτό που ξεκίνησε στην Κροατία. Ήταν η συνέχεια από την περυσινή χρονιά, είναι ομάδα που μάχεται. Θα άλλαζα την πρόκριση με το να ήταν στη ζωή ο Μιχάλης και ο Άλκης, πρόκειται για τυφλά χτυπήματα που δεν χωράνε στον αθλητισμό. Διάβαζα κάτι το πρωί και ισχύει. Οι φίλαθλοι ήταν φανταστικοί, δεν άνοιξε ούτε μύτη και αν είχε ανάψει κάποιο καπνογόνο θα έχανε ρυθμό η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ μπορεί να πάει μακριά. Το έδειξαν ο Αλμέιδα με τους παίκτες».

Για τα σημαντικά στοιχεία του αγώνα: «Σε αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια παίζει ρόλο η ψυχολογία, έχει διαφορά με τα εγχώρια πρωταθλήματα. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια επειδή το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και στο Μάξιμιρ η ΑΕΚ είχε περισσότερες δυνάμεις».

Για το δυναμικό της ΑΕΚ: «Οι παίκτες δεν δυσανασχετούν με την αλλαγή, έχει ένα μεγάλο ρόστερ η ΑΕΚ στο οποίο όλοι είναι βασικοί και όλοι αναπληρωματικοί. Όλοι δίνουν αυτό που χρειάζεται».

Για την προσωπικότητα του Αραούχο: «Έχει δώσει δείγματα γραφής και πέρυσι με τον Άλκη. Είναι παίκτης που μετά από χιαστό έχει γυρίσει μέσα σε τέσσερις μήνες».

Για το έργο του Ματίας Αλμέιδα και τις συγκρίσεις με την ΑΕΚ του Μπάγεβιτς: «Ο Αλμέιδα θα είναι προπονητής της ΑΕΚ για τα επόμενα πολλά χρόνια. Φτιάχνει την ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Εγώ θα πω σαν ΑΕΚτζης, μακάρι να ξεπεράσει τον Μπάγεβιτς ο Αλμέιδα».

Για το αν υπάρχει ανάγκη για να ενισχυθεί η ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ αυτήν τη στιγμή έχει μόλις τρεις ποδοσφαιριστές στα στόπερ. Χρειάζεται να έχει γεμάτο οπλοστάσιο ο Αλμέιδα, πιστεύω ότι θα γίνουν κινήσεις».