Η τέχνη δεν ξεχνιέται: Ο Καραγκούνης σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε φιλανθρωπικό αγώνα (vid)

Η τέχνη δεν ξεχνιέται: Ο Καραγκούνης σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε φιλανθρωπικό αγώνα (vid)

Sportal newsroom 12:35 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 14.08.2024

Ο Γιώργος Καραγκούνης φαίνεται πώς το έχει ακόμη με τις απευθείας εκτελέσεις φάουλ, κάτι που απέδειξε σε φιλανθρωπικό αγώνα που έγινε μεταξύ των All-Star της Ευρώπης κι εκείνων της Νότιας Αμερικής.

Ο Γιώργος Καραγκούνης αγωνίστηκε σε φιλανθρωπικό παιχνίδι στην Κίνα, στο οποίο απέδειξε περίτρανα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ πώς η τέχνη της στρογγυλής θεάς δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και αν περάσουν. Ο 46χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην Κίνα για φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα σε All star ποδοσφαιριστές της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής, εκεί όπου συνάντησε ξανά Ριβάλντο και Ζιοβάνι. 

Αν και η ποδοσφαιρική του καριέρα έχει τελειώσει εδώ και αρκετά χρόνια,  «ο τυπάρας» του ελληνικού ποδοσφαίρου δείχνει ακόμη τις ποδοσφαιρικές του αρετές σε όποια ευκαιρία του δοθεί. Στο συγκεκριμένο φανταχτερό από ποδοσφαιρικές παρουσίες φιλικό ο Γιώργος Καραγκούνης εκτέλεσε φάουλ όπως αυτά που είχε «ταχυδρομήσει» στα δίχτυα του Ρικάρντο απέναντι στην Πορτογαλία,  το μακρινό 2008 σ' ένα φιλικό πριν το Euro 2008. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής φάνηκε σε πολύ καλή κατάσταση σκοράροντας ένα γκολ, μοιράζοντας δύο ασίστ, ενώ δεν δίστασε να δοκιμάσει ακόμη και ανάποδο ψαλίδι.

Ο Καραγκούνης στο συγκεκριμένο αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τον φίλο του από την Ίντερ , Μάρκο Ματεράτσι με τον οποίο είχαν συνυπάρξει από το 2003 έως το 2005, στον οποίο μάλιστα αφιέρωσε και το τέρμα το οποίο σημείωσε. Να σημειωθεί επίσης πώς το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε και άρωμα ντέρμπι αιωνίων μιά και σε αυτό συμμετείχαν ως αντίπαλοι του Καραγκούνη οι Ριβάλντο και  Ζιοβάνι, παίκτες που είχε αντιμετωπίσει όταν φόραγε το τριφύλλι στο στήθος. 

Στο «τρίτο ημίχρονο» του παιχνιδιού ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου έβγαλε φωτογραφία με τον πρώην συμπαίκτη του στην Ίντερ , Ματεράτσι, αλλά και με άλλους βετεράνους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως ο Σέερντοφ και ο Φίγκο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Καραγκούνης λαμβάνει μέρος σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ξεδιπλώνει την ποιότητα που είχε και  ως παίκτης, ποιότητα που είχε αποδείξει με τα γκολ του τόσο σε Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό ,όσο και σε Ευρώπη σε Ίντερ, Μπενφίκα και Φούλαμ αλλά και στην Εθνική Ελλάδος.

Baladeros LIVE: Το «χαστούκι» του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης», «καυτός» Γενάρης για τον Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός