Το «δίλημμα» του Καραγκούνη για Μέσι ή Κριστιάνο και η αγάπη για Ζιντάν (vids)

Γιώργος Καραγκούνης

i

PrtScr

Το «δίλημμα» του Καραγκούνη για Μέσι ή Κριστιάνο και η αγάπη για Ζιντάν (vids)

Sportal newsroom 15:31 - 14.08.2024

Ο Γιώργος Καραγκούνης κλήθηκε να δημιουργήσει τον... τέλειο ποδοσφαιριστή με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να μονοπωλούν τις απαντήσεις του. Οπως επίσης ρωτήθηκε για το αν έχει υπάρξει καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Έλληνας παλαίμαχος φιλοξενήθηκε από το GOAL και πρωταγωνίστησε σε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο κλήθηκε να φτιάξει τον ιδανικό για εκείνον ποδοσφαιριστή.

@goalglobal Inter and Greece legend Giorgos Karagounis builds his perfect footballer... he really loves Lionel Messi and Cristiano Ronaldo 🤩 🐐 @tst7v7 #soccer #inter #messi #ronaldo #goat ♬ original sound - GOAL

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραγκούνης δημιούργησε ένα... κράμα των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλώστε, Ο οι δύο αστέρες κυριαρχούν στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και στην κατάταξη της Χρυσής Μπάλας τα τελευταία 15 χρόνια, με τον Μέσι να συγκεντρώνει οκτώ βραβεία ρεκόρ.

Ο Μέσι παραμένει εκτός δράσης και χωρίς ημερομηνία επιστροφής στα γήπεδα
REST OF THE WORLD

13:13 - 13.08.2024

Ο Μέσι παραμένει εκτός δράσης και χωρίς ημερομηνία επιστροφής στα γήπεδα

Ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Χεράρδο Μαρτίνο θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει ημερομηνία για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην ενεργό δράση, μιας και ο Αργεντινός αστέρας συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό που υπέστη.

Ο Ρονάλντο, από την άλλη, κέρδισε το βραβείο σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, με το 2023 να είναι η πρώτη φορά που απέτυχε να είναι μεταξύ των υποψηφίων για 20 χρόνια. Οι ατομικοί τους αριθμοί εξακολουθούν να είναι απίστευτοι - και ο Μέσι έχει κερδίσει τρία διεθνή τρόπαια με την Αργεντινή και μια Χρυσή Μπάλα από τον Δεκέμβριο του 2022 και ο Ρονάλντο ήταν ο πρώτος σκόρερ του 2023 σε επιλεγμένες κορυφαίες κατηγορίες του κόσμου.

Ετσι, με τη σειρά του, ο Γιώργος Καραγκούνης «δημιούργησε» τον... τέλειο ποδοσφαιριστή κι επέλεξε το αριστερό πόδι, τις ντρίμπλες και το ποδοσφαιρικό IQ του Αργεντινού αστέρα, Λιονέλ Μέσι αλλά και το δεξί πόδι, την ταχύτητα και τη δύναμη του 39χρονου επιθετικού της Αλ Νασρ.

Στο επόμενο κουίζ του Goal, ο Καραγκούνης κλήθηκε να βρει... καλύτερο του Ζινεντίν Ζιντάν. Κι αφού πέρασε μια σειρά από διάφορους αστέρες του ποδοσφαίρου, στο τέλος ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας επέλεξε τον Μέσι καλύτερο του άλλοτε τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!