Καραλής για τα επεισόδια στην Τρίπολη: «Μήπως ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε και καλύτερη αστυνομία;»
i

©intime

Καραλής για τα επεισόδια στην Τρίπολη: «Μήπως ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε και καλύτερη αστυνομία;»

Sportal newsroom 18:55 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 14.08.2024

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής, έκανε μία ανάρτηση στα social media για όσα έγιναν στην Τρίπολη πριν -αλλά και στο ημίχρονο- του Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ.

Παρόλο που είχε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ κατάφερε να περάσει με εύκολη νίκη 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, σ’ ένα γήπεδο που παραδοσιακά δυσκολεύεται και μάλιστα με πρωταγωνιστή τον Ελίασον, ο οποίος πέρυσι είχε σπάσει το πόδι του στο αντίστοιχο ματς.

Δυστυχώς, είχαμε και εξωαγωνιστικά ζητήματα στον εν λόγω αγώνα, καθώς έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας στην Τρίπολη και χρήση χημικών, που έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική και καθυστέρησαν την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής, με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο «Θ. Κολοκοτρώνης», αφήνοντας αιχμές για την αστυνομία,

«Τόσος κόσμος και τέτοια ατμόσφαιρα δεν αξίζουν ούτε τα παράλογα μπλόκα σε φίλους της ΑΕΚ με εισιτήρια, ούτε την επιθετική συμπεριφορά πριν το ματς έξω από το γήπεδο, ούτε τη βία στο ημίχρονο. Ζητάμε (και πολλές φορές δικαίως) καλύτερη συμπεριφορα από τους φιλάθλους. Μήπως ήρθε η ώρα να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ και καλύτερη αστυνομία;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καραλής.