Καραπαπάς για τη φάση στη Λιβαδειά: «Αυτή είναι φυσική θέση αν χορεύει ΧΑΚΑ, το χορό των Νεοζηλανδών»

Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

Καραπαπάς για τη φάση στη Λιβαδειά: «Αυτή είναι φυσική θέση αν χορεύει ΧΑΚΑ, το χορό των Νεοζηλανδών»

Sportal newsroom 20:35 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 01.09.2024

Θέση για τη διαιτησία στο Λεβαδειακός - ΑΕΚ πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Η επαφή της μπάλας με το χέρι του Μουκουντί προκάλεσε την οργή προς τον διαιτητή Πολυχρόνη, αφού ο Λεβαδειακός ζήτησε πέναλτι στην εν λόγω φάση. Θέση για τη φάση πήρε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μέσω ανάρτησης που έκανε στο Instagram.

Ο ίδιος τόνισε πως υπάρχει τόσο πέναλτι στην επαφή του Καμερουνέζου, όσο και φάουλ υπερ των γηπεδούχων πριν το γκολ του Κοϊτά. «Αρχίσαμεεεε... χερούκλα Μουκουντί με την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα και Πολυχρόνης και Ευαγγέλου (VAR) λένε "παίζετε". Αμέσως μετά στο ίδιο... λεπτό κράτημα παρατεταμένο πάλι παίζετε.

Η ομοιότητα στο χέρι του Μουκουντί με αυτό του Κουκουρέγια - Τι εξήγηση είχε δώσει η UEFA για το «μη πέναλτι» του Ισπανού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:11 - 01.09.2024

Η ομοιότητα στο χέρι του Μουκουντί με αυτό του Κουκουρέγια - Τι εξήγηση είχε δώσει η UEFA για το «μη πέναλτι» του Ισπανού

Μεγάλη ομοιότητα είχε το χέρι του Μουκουντί με εκείνο του Κουκουρέγια στο Ισπανία - Γερμανία, κατά τη διάρκεια του Euro. Τότε όπου η UEFA είχε αναγκαστεί να δώσει εξήγηση, μετά τον σάλο που είχε προκληθεί.

Δηλαδή σε 20 δεύτερα αυτοί έλεγξαν (και καλά) και τις δυο φάσεις; Φυσικά αυτή είναι φυσική θέση αν χορεύεις Χάκα, το χορό των Νεοζηλανδών (γιατί θα το ακούσουμε και αυτό απο τη Μάρθα Βούρτση και τις φίλες της...). Και καθαρό επιθετικό φάουλ του Κοϊτά στο γκολ της ΑΕΚ!», ανέφερε συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

© Instagram

Αυτό είναι το πέναλτι που ζήτησε ο Λεβαδειακός για χέρι του Μουκουντί

Έξαλλοι ήταν στον Λεβαδειακό με τον διαιτητή Πολυχρόνη, ζητώντας πέναλτι στο ματς εναντίον της ΑΕΚ. Μετά από τραγικό λάθος του Στρακόσα, ο Όζμπολτ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και ο Μουκουντί σταμάτησε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Οι γηπεδούχοι θεώρησαν ότι ο Καμερουνέζος βρήκε την μπάλα με το χέρι και πως παρενέβη στην πορεία της πριν καταλήξει στα δίχτυα. Ο ρέφερι συμβουλεύτηκε τον Ευαγγέλου στο VAR και ο δεύτερος τον επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κάτι.