Καραπαπάς: «Ο Γιάννης του ΠΑΟΚ έγινε Γιάννης όλων των Ελλήνων - Όλα θα πάνε καλά» (pic)

Μικρός Γιαννάκης

i

© Intime

Καραπαπάς: «Ο Γιάννης του ΠΑΟΚ έγινε Γιάννης όλων των Ελλήνων - Όλα θα πάνε καλά» (pic)

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον μικρό Γιαννάκη.

Σήμερα (12/9) είναι μία μεγάλη μέρα για τον πιστό φίλο του ΠΑΟΚ, τον μικρό Γιαννάκη, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Saint Louis Children’s με σκοπό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Αυτή η επέμβαση αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του νεαρού, με στόχο να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, θέλησε μέσα από τα social media να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Οι προσευχές και η δύναμη όλων μας είναι στον Γιάννη του ΠΑΟΚ που έγινε ο Γιάννης όλων των Ελλήνων. Όλα θα πάνε καλά».

Και ο Άρης στο πλευρό του μικρού Γιάννη - «Θα κερδίσεις κι αυτή τη μάχη»

Το δικό της μήνυμα συμπαράστασης έστειλε και η ΠΑΕ Άρης. Χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία με τον Κουέστα από το περσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο οποίο είχε παραβρεθεί ο νεαρός φίλαθλος του Δικεφάλου που έχει αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ευχήθηκε στον ίδιο και την οικογένειά του να κερδίσει και αυτή τη μάχη.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει αξιοπρέπεια, ανθρωπιά και δείχνει τον δρόμο για την εξάλειψη της τυφλής οπαδικής βίας.