Καραπαπάς: «Οι μανάδες δεν φταίνε σε τίποτα, ζώα» (pic)

Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

Καραπαπάς: «Οι μανάδες δεν φταίνε σε τίποτα, ζώα» (pic)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 01:40 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 29.05.2024

Απάντηση για το επεισόδιο στη Λεωφόρο έδωσε μέσω ανάρτησης ο Κώστας Καραπαπάς, τονίζοντας παράλληλα πως ο Ολυμπιακός δεν πανηγυρίζει ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία ισοπαλία - χρυσάφι στη Λεωφόρο, εκεί όπου μετέτρεψε το 2-0 του Παναθηναϊκού σε 2-2. Λίγο πριν τη σέντρα, ο Κώστας Καραπαπάς ενεπλάκη σε ένταση με φίλους των «πράσινων», οι οποίοι τον εξύβρισαν όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, λοιπόν, απάντησε για το εν λόγω περιστατικό, μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media. Παράλληλα, το στέλεχος των Πειραιωτών τόνισε πως η ομάδα του δεν πανηγυρίζει ισοπαλίες, ενώ έδωσε... ραντεβού για τις 29 Μαΐου, ημέρα του τελικού του Europa Conference League.

Απίστευτο! Η βαθμολογία της Stoiximan Super League άλλαξε συνολικά έξι φορές μέσα σε 90 λεπτά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:04 - 20.05.2024

Απίστευτο! Η βαθμολογία της Stoiximan Super League άλλαξε συνολικά έξι φορές μέσα σε 90 λεπτά

Απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων έζησαν οι οπαδοί των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, με τη βαθμολογία της Stoiximan Super League να αλλάζει συνολικά έξι φορές μέσα σε 90 λεπτά.

«Του χρόνου δεν έχει δώρα... Πάμε τώρα για τις 29 του Μάη! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7! Εμείς ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ δεν πανηγυρίζουμε. Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αλλά κάποιοι μπερδεύτηκαν. Επίσης ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ. Απόψε ήταν η δική μου, αλλού κάποια άλλη. Οι ΜΑΝΑΔΕΣ ΖΩΑ δεν φταίνε σε τίποτα», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Καραπαπάς.

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram:

© Instagram