Καραπαπάς: «Στον Παναθηναϊκό είχαν παραγγείλει πίτσες - Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια, που θα πάει η κατάσταση;»

Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

Καραπαπάς: «Στον Παναθηναϊκό είχαν παραγγείλει πίτσες - Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια, που θα πάει η κατάσταση;»

Sportal newsroom 00:14 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 14.08.2024

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αναφερόμενος στα όσα έγιναν στο ντέρμπι, σχολίασε ότι στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού είχαν παραγγείλει πίτσες, ενώ έκανε λόγο και για το τι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο διαιτητής του ματς ενημέρωσε τις ομάδες, πως θα γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο Παναθηναϊκός έφυγε χωρίς εκείνος να σφυρίξει. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Ο διαιτητής ενημέρωσε και τις δύο ομάδες, ότι αυτό που θα γράψει στο φύλλο αγώνα, ότι μετά το περιστατικό ο Παναθηναϊκός έχει φύγει από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς δικό του σφύριγμα, έφυγε μόνος του από το γήπεδο. Είναι σημαντικό αυτό για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν αποφάσισε να πάει στα αποδυτήρια. Δύο ώρες μετά είπαν στον διαιτητή "εμείς δεν είπαμε να μην παίξουμε", ενώ στα αποδυτήρια είχαν ήδη παραγγείλει πίτσες.

Χαμός με τον γιατρό του αγώνα: «Έπεσε» το twitter από φωτογραφίες του σε αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού - «Φέρτε ελίτ γιατρούς»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:51 - 22.10.2023

Χαμός με τον γιατρό του αγώνα: «Έπεσε» το twitter από φωτογραφίες του σε αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού - «Φέρτε ελίτ γιατρούς»

Σε ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό κάποιοι επιλέγουν να ασχοληθούν με τον γιατρό της αναμέτρησης. Αυτό είναι κάτι που ομολογουμένως δεν είχαμε ξαναδεί στη χώρα μας, αλλά για όλα υπάρχει μια αρχή. Διαβάστε το... αλαλούμ που δημιουργήθηκε στο twitter με τις φωτογραφίες του ανθρώπου που πρέπει να πάρει την απόφαση για το αν ο αγώνας θα οδηγηθεί σε οριστική διακοπή ή θα συνεχιστεί.

Δεν θα πάει πουθενά η κατάσταση έτσι και έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια μπροστά μας με τον Παναθηναϊκό. Είναι ντροπή για όλο το ποδόσφαιρο. Εγώ σας καλώ να δείτε που είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής. Αύριο θα δείτε και βίντεο και φωτογραφίες. Εσείς ξέρετε τι γίνεται στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Πριν από λίγο καιρό σε ένα παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν ο Μπρινιόλι που δέχτηκε μια κροτίδα, δεν είδα να φεύγουν να πάνε στα αποδυτήρια αν θυμάμαι καλά. Από εδώ και πέρα μιλάνε τα δικαστήρια.

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί ήταν ένα γήπεδο από τα παλιά, ζωντανό. Όλοι έκαναν υπομονή, δεν υπήρξε το παραμικρό και τους ζητάμε και συγγνώμη που διακόπηκε το παιχνίδι απλά δεν είναι δική μας η ευθύνη. Ίσα ίσα εμείς σαν οργανισμός κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να καταλάβετε, υπάρχει διακοπή ενός ντέρμπι χωρίς να υπάρχει προφανής τραυματισμός. Φανταστείτε τι θα γίνει στα υπόλοιπα ντέρμπι».

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το post game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!