Απειλεί με... τέλος ο Καραπαπάς: «Αν δεν γίνει το ντέρμπι τη Δευτέρα...»

Κώστας Καραπαπάς

i

©intime

Απειλεί με... τέλος ο Καραπαπάς: «Αν δεν γίνει το ντέρμπι τη Δευτέρα...»

Sportal newsroom 23:49 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 14.08.2024

Με μία ανάρτησή του στα social media Κώστας Καραπαπάς μίλησε για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και την κατάσταση με τον διαιτητή του αγώνα, λέγοντας ότι κάποιοι δεν θέλουν να γίνει τη Δευτέρα, ενώ υπονόησε πως αν συμβεί θα είναι τίτλοι τέλους για το πρωτάθλημα.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς με μία ανάρτησή του στα social media μίλησε για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και για την κατάσταση με τον διαιτητή του αγώνα, λέγοντας ότι κάποιοι δεν θέλουν να γίνει το παιχνίδι τη Δευτέρα. Υπονόησε μάλιστα πως αν συμβεί αυτό για είναι τίτλοι τέλους για το πρωτάθλημα. 

«Επειδή βλέπω ότι οι ''ρεπόρτερ'' αναλύουν τα πάντα, αναλύστε μου παρακαλώ και αυτό: Είναι Παρασκευή βράδυ. Γιατί δεν έχει οριστεί διαιτητής για τη Δευτέρα για το ΠΑΟ-ΑΕΚ; Γιατί μπλοκάρεται όπως διαβάζουμε η λύση του Ιταλού ρέφερι; Εγώ λέω πως ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. Και αν κάτι τέτοιο συμβεί δεν θα είναι απλώς αλλοίωση. Θα είναι ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ», ανέφερε στην ανάρτησή του. 

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά για το παιχνίδι είχε οριστεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος, κάτι που είχε προκαλέσει την αντίδραση τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της Ένωσης. Αυτή η απόφαση του αρχιδιαιτητή, Στίβεν Μπένετ, έφερε ακόμα και την αντίδραση της ΕΠΟ, η οποία απ' ότι φαίνεται θέλει να «τελειώσει» τον Άγγλο

Η Ελληνική Ομοσπονδία κάπως έτσι άρχισε τις επαφές με την UEFA για την εύρεση ενός ξένου διαιτητή, ο οποίος βρέθηκε και είναι ο Σιμόνε Σότσα. Ωστόσο η ΕΠΟ μέσω ανακοίνωσης ανέφερε: «η ΚΕΔ θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία για τον ορισμό του (σ.σ. Σότσα)». Άρα, προς το παρόν η UEFA ενημέρωσε γραπτώς την ΕΠΟ για την πρόθεση του Σότσα να έρθει στο «Απόστολος Νικολαΐδης», παρόλα αυτά το ταξίδι του Ιταλού στην Ελλάδα δεν έχει οριστικοποιηθεί. 

Αυτό σημαίνει πως ο Μπένετ θα πει την τελευταία κουβέντα για τον ορισμό του Σότσα, αφού αυτός θα έρθει σε επικοινωνία με τους αρμόδιους στην Ιταλία για να υπάρξει τελική συμφωνία.