Καρβαχάλ: «Καλός παίχτης ο Πινέδα, αλλά τώρα δεν είναι δικός μας»
i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Καρβαχάλ: «Καλός παίχτης ο Πινέδα, αλλά τώρα δεν είναι δικός μας»

Κώστας Τσίλης 21:18 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 20.08.2024

Ο προπονητής της Θέλτα ρωτήθηκε για τον Πινέδα αλλά ακόμα και για το ενδεχόμενο άμεσης επιστροφής του, αλλά ήταν απόλυτος και κατηγορηματικός

Οι Μεξικανοί δεν είναι οι μόνοι που έχουν καρφωμένα συνεχώς τα μάτια τους πάνω στον Ορμπελίν Πινέδα. Είναι και οι Ισπανοί και κυρίως από την Θέλτα, η οποία έχει δανείσει τον Μεξικανό χαφ στην ΑΕΚ. Μάλιστα το γκολ και η εξαιρετική εμφάνιση του Πινέδα στο ντέρμπι, έβαλαν το όνομα του στην κουβέντα με τον Κάρλος Καρβαχάλ.

Ο προπονητής της Θέλτα ρωτήθηκε από την «eldesmarque.com» για τον Πινέδα, ακόμα και ως προοπτική να ενισχύσει την ισπανική ομάδα τώρα τον Γενάρη. «Δεν θέλω να μιλώ για παίκτες που δεν είναι δικοί μας. Είναι αλήθεια πως ο Πινέδα είναι κομμάτι της Θέλτα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω τώρα για έναν παίκτη που δεν είναι εδώ μ’ εμάς και αυτή την περίοδο δεν είναι δικό μας. Πάντως είναι καλός παίχτης».

Δέχθηκε πίεση ο Καρβαχάλ για να απαντήσει όχι μόνο για τον Πινέδα, αλλά και για άλλους δανεικούς. «Παρακολουθούμε όλους τους παίκτες μας και τους αναλύουμε. Όμως θα πρέπει να κοιτάζετε και τα συμβόλαια που υπάρχουν και αν μπορούν να σπάσουν ή όχι» ήταν η απάντηση του τεχνικού της Θέλτα, που εμμέσως πλην σαφώς ξεκαθάριζε, πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψει μεσούσης της σεζόν ο Πινέδα στην Ισπανία.