Στην Ινδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καρέλης - Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Μουμπάι Σίτι

Ο Νίκος Καρέλης

i

© Μουμπάι Σίτι

Στην Ινδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καρέλης - Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Μουμπάι Σίτι

Sportal newsroom 14:49 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 11.07.2024

Την καριέρα του στην Ινδία θα συνεχίσει ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος και ανακοινώθηκε επίσημα από τη Μουμπάι Σίτι.

Στην Ινδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Μουμπάι Σίτι. Ο σύλλογος έκανε γνωστό πως ο 32χρονος Έλληνας επιθετικός θα παραμείνει στο κλαμπ μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Μουμπάι Σίτι αναφέρεται ότι;

«Η Μουμπάι Σίτι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον Νίκο Καρέλη μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25.

Ο Καρέλης ξεκίνησε το ταξίδι του με την ελληνική ομάδα του Εργοτέλη σε ηλικία 16 ετών, κάνοντας το ντεμπούτο του την τελευταία αγωνιστική της ελληνικής Super League 2007-08 και έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί ποτέ με τον Εργοτέλη σε αγώνα πρωταθλήματος. Έχει επιδείξει τις ικανότητές του εκτενώς και με επιτυχία σε ελληνικές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και, πιο πρόσφατα, ο Παναιτωλικός, του οποίου ήταν αρχηγός. Εκτός Ελλάδας, έχει αγωνιστεί και σε άλλες κορυφαίες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων οι Γκενκ (Jupiler Pro League του Βελγίου), Ντεν Χάαχ (Eredivisie ), Μπρέντφορτ (Championship), & Αμκάρ Πρεμ (Premier League).

Ο 32χρονος έχει αφήσει επίσης το στίγμα του στους ομίλους του UEFA Europa League, συμμετέχοντας σε αυτούς τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την Γκενκ, και σημειώνοντας τέσσερα γκολ σε 12 συμμετοχές. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του στον σύλλογο, η οποία εκτείνεται σε 361 παιχνίδια, ο Καρέλης είναι γνωστός για το πολύπλευρο παιχνίδι του και τη συνεισφορά του στο τελευταίο τρίτο, με 103 γκολ και 29 ασίστ.

Πριν αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα Νέων της Ελλάδας, ο Καρέλης έπαιζε και σκόραρε τακτικά με τις εθνικές ομάδες Νέων, σκοράροντας 15 φορές σε 43 εμφανίσεις. Στο πλήρες διεθνές ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα, σκόραρε εναντίον της Φινλανδίας στο Ελσίνκι κατά τη διάρκεια των προκριματικών του UEFA Euro 2016. Εκπροσώπησε τη χώρα του σε 19 αγώνες, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Ο 32χρονος Καρέλης θα επιδιώξει να προσφέρει την ηγετική του ικανότητα, το ξεχωριστό στυλ παιχνιδιού του και την μεγάλη εμπειρία του, με την επιθυμία του να συμβάλει στις φιλοδοξίες της Βομβάη Σίτι για την επόμενη σεζόν».