Έγινε «κατοστάρης» ο Καρέλης
i

©intime

Έγινε «κατοστάρης» ο Καρέλης

Sportal newsroom 17:06 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 29.05.2024

Ο Νίκος Καρέλης με το γκολ του επί του ΟΦΗ έφτασε τα εκατό τέρματα στην καριέρα του, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Παναιτωλικό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Καρέλης έγινε «εκατοστάρης». Ο Έλληνας επιθετικός του Παναιτωλικού με το γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΟΦΗ έφτασε τα εκατό τέρματα στην καριέρα του, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, αλλά και σε ομάδες του εξωτερικού.

Ο Έλληνας επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Εργοτέλη, με τον οποίο όμως βρήκε δίχτυα μόλις μία φορά. Στον Παναθηναϊκό ο 32χρονος πέτυχε και τα πρώτα του τέρματα στην Ευρώπη, αφού σκόραρε απέναντι στην Αϊντχόφεν και την Εστορίλ.

Συνολικά με τους Πράσινους ο Καρέλης βρήκε δίχτυα 36 φορές, κατακτώντας μεταξύ άλλων και ένα Κύπελλο Ελλάδος. Την πιο παραγωγική του σεζόν την έκανε με τη φανέλα της Γκενκ το 2016-17 όπου σκόραρε 18 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ μία χρονιά πέτυχε 14. Συνολικά με τη βελγική ομάδα έβαλε 33 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Με τον ΠΑΟΚ επίσης πέτυχε μόλις τρία τέρματα, όλα στο Κύπελλο. Τέλος με τον Παναιτωλικό έχει πετύχει 27 τέρματα. Ακόμα έχει σκοράρει τρία γκολ με την Εθνική Ελλάδος, ενώ την ίδια ώρα δεν έχει βρει δίχτυα με την Μπρέντφορντ, την Τεν Χααγκ και τη ρωσική Άμκαρ, με την οποία όμως είχε σκοράρει τρία τέρματα με τη δεύτερη ομάδας της Άμκαρ.