Καρεμπέ: «Ο Ολυμπιακός είναι η... Ρεάλ Μαδρίτης» - Οι ατάκες Καμπιάσο, Ρομπέρτο Κάρλος για τον Κυπελλούχο Ευρώπης

Ο Κριστιάν Καρεμπέ

i

© Intime

Καρεμπέ: «Ο Ολυμπιακός είναι η... Ρεάλ Μαδρίτης» - Οι ατάκες Καμπιάσο, Ρομπέρτο Κάρλος για τον Κυπελλούχο Ευρώπης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:58 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 01.06.2024

Στον τελικό του Champions League θα βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο ίδιος, σε δηλώσεις λίγες ώρες πριν, στάθηκε στις ομοιότητες που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός

Στην Αγγλία για να παρακολουθήσει από κοντά το Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ. Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις και σε αυτής παρομοίωσε τους «μερένγκες» με τον Ολυμπιακό.

«Πρέπει να συγχαρούμε τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Είναι μόνο η αρχή, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Είμαστε σαν την Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν μιλάμε για DNA, όταν μιλάμε για κουλτούρα της νίκης, ο Ολυμπιακός είναι ίδιος με τη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε μεταξύ άλλων το στέλεχος των «ερυθρόλευκων», σε δηλώσεις του στην Cosmote TV.

Την ίδια ώρα, ο Εστεμπάν Καμπιάσο δεν έκρυψε τη χαρά του για τα όσα κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι», λέγοντας πως: «Πάντα χαίρομαι με όσα πετυχαίνουν οι πρώτες ομάδες μου. Ελπίζω η Ρεάλ να το κλείσει ιδανικά. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει το πρωτάθλημα στην Ισπανία, η Ίντερ στην Ιταλία και φυσικά ο Ολυμπιακός έχει πετύχει αυτό το ιστορικό επίτευγμα».

Τέλος, ο παλαίμαχος άσος, Ρομπέρτο Κάρλος δεν έκρυψε τη χαρά του για την κατάκτηση του τροπαίου από τους Πειραιώτες, ενώ τόνισε πως είναι φαν του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Μου φαίνεται τέλειο, είμαι πολύ χαρούμενος (σ.σ. με ότι πέτυχε ο Ολυμπιακός), μου αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχω εδώ τον Κριστιάν Καρεμπέ. Συγχαρητήρια για όλα», είπε συγκεκριμένα.