Καρεμπέ στο Sportal: «Η φιλοδοξία του Μαρινάκη πάντα μας ωθούσε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο»

Καρεμπέ στο Sportal: «Η φιλοδοξία του Μαρινάκη πάντα μας ωθούσε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο»

Δημήτρης Χούπης 22:59 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:23 - 02.07.2024

Η τοποθέτηση του Κριστιάν Καρεμπέ στον Παύλο Κουστέρη, απεσταλμένο του Sportal στη Γερμανία για το Euro 2024. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η Γαλλία άξιζε την πρόκριση επί του Βελγίου, ενώ τόνισε πως ήταν η φιλοδοξία του Βαγγέλη Μαρινάκη που ώθησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του UEFA Europa Conference League.

Η δράση στο Euro 2024 συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Το βράδυ της Δευτέρας στο Ντίσελντορφ, Γαλλία και Βέλγιο διεκδίκησαν ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, το οποία κατέληξε στα χέρια των «τρικολόρ» χάρη σε ένα τέρμα του Κολό Μουανί λίγο πριν το φινάλε.

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ο Παύλος Κουστέρης, απεσταλμένος του Sportal στη Γερμανία, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Κριστιάν Καρεμπέ έξω από τη «Merkur Spiel-Arena», λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης. Με τον Γάλλο αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού να εκφράζει την ικανοποίηση του για την πρόκριση της Γαλλίας, την οποία και χαρακτήρισε δίκαιη.

«Ναι, ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Παλέψαμε πολύ και πιστεύω ότι αξίζαμε να νικήσουμε! Σημασία έχει ότι στο τέλος πήραμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και προχωράμε στο επόμενο!», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κριστιάν Καρεμπέ, που παρά το γεγονός πως ήταν καλεσμένος της UEFA και ο χρόνος πίεζε, ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμος να απαντήσει σε μια ακόμη ερώτηση του Sportal.

Η οποία φυσικά αφορούσε την πρωτοφανή -για τα ελληνικά δεδομένα- επιτυχία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο για τη χώρα μας.

«Ναι μιλάμε για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα! Ήταν πάντα αυτή η φιλοδοξία του Βαγγέλη Μαρινάκη που μας ωθούσε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά, είχαμε πάντα αυτόν τον στόχο και είδατε ότι τελικά καταφέραμε να το πετύχουμε. Έχουν γίνει πολλές θυσίες όλα αυτά τα χρόνια από τους ανθρώπους που εργάζονται για τον σύλλογο και στο τέλος της ημέρας ήταν μια πολύ μεγάλη, ιστορική στιγμή, που ο Ολυμπιακός την άξιζε απόλυτα», τόνισε ο Κριστιάν Καρεμπέ.