Ο 30άρης Καρλίτος έχει πληγώσει όλες τις «πρώην»!

Ο Καρλίτος.

i

©intime

Ο 30άρης Καρλίτος έχει πληγώσει όλες τις «πρώην»!

Sportal newsroom 19:02 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 23.09.2024

Ο Ισπανός επιθετικός του Ατρόμητου σκόραρε κόντρα στη Λαμία έφτασε τα 30 γκολ στην Ελλάδα.

Ο Ατρόμητος ακολούθησε δοκιμασμένες συνταγές το καλοκαίρι κι έως τώρα δικαιώνεται.

Η ομάδα του Περιστερίου απέκτησε για την επίθεση τους έμπειρους και φυσικά ικανούς Καρλίτος και Φαν Βέερτ.

Δύο παίκτες γνωστοί στο ελληνικό κοινό και δεινοί εκτελεστές. Ο Καρλίτος εκτέλεσε τη Λαμία, της οποίας έχει φορέσει τη φανέλα και το ίδιο έκανε και την περασμένη σεζόν.

Ο Ισπανός άσος με την ομάδα της Φθιώτιδας βρήκε δίχτυα με εξαιρετική ενέργεια στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ και στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και δεν πανηγύρισε το γκολ κόντρα στο τριφύλλι. Έφτασε, μάλιστα, τα 30 γκολ συνολικά στην Ελλάδα με αυτό που πέτυχε την Κυριακή για τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο θέμα της Stoiximan Super League.

«Το πρώτο πέρασμα του Καρλίτος από τα ελληνικά γήπεδα ήταν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το 2020 και μετά από δύο σεζόν στους Πράσινους έφυγε και το 2023-24 επέστρεψε στη χώρα μας για λογαριασμό της Λαμίας.

Στις 4 Νοεμβρίου 2023 σημείωσε γκολ κατά των Πρασίνων στην εντός έδρας ήττα της ομάδας της Φθιώτιδας με 2-1. Στις 17 Φεβρουαρίου 2024 στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σημείωσε και πάλι γκολ που ήταν καταλυτικό για το ισόπαλο 2-2 ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Αστάνα, γύρισε πάλι στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο και στο πρώτο του παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του βρήκε πάλι δίχτυα. Αυτή τη φορά το “θύμα” ήταν η Λαμία και ο Καρλίτος άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι για τη νίκη της ομάδας του με 4-2.

Έγινε 30άρης

Το γκολ που σημείωσε ο Καρλίτος απέναντι στην Λαμία ήταν το 30ο της καριέρας του στην Ελλάδα, αφού μετρά 18 σε 70 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις με τον Παναθηναϊκό, 10 με τη Λαμία σε 22 ματς και πλέον 2 γκολ σε πέντε αγώνες με τον Ατρόμητο. Τα περισσότερα τέρματα τα έχει σημειώσει απέναντι στον ASTERAS AKTOR (4) ενώ ακολουθούν με τρία ο Ατρόμητος, η Λαμία και ο Ιωνικός».