Απίθανος Καρλίτος: Εκανε... βουντού πριν από την εκτέλεση πέναλτι του Μπαρτόλο!

Καρλίτος - Μπαρτόλο

i

PrtScr

Απίθανος Καρλίτος: Εκανε... βουντού πριν από την εκτέλεση πέναλτι του Μπαρτόλο!

Sportal newsroom 12:23 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 15.09.2024

Λίγο πριν ο Χουλιάν Μπαρτόλο εκτελέσει από την άσπρη βούλα, ο επιθετικός του Ατρομήτου, Καρλίτος θέλησε να αποσυντονίσει τον μεσοεπιθετικό του Asteras AKTOR με... βουντού!

Ο Ατρόμητος ήταν εκπληκτικός για μισή ώρα, βρήκε δύο γκολ στην Τρίπολη με πρωταγωνιστή τον Καρλίτος και πανηγύρισε στην έδρα του Asteras Aktor την πρώτη του νίκη στη φετινή Stoiximan Super League με σκορ 2-1.

H ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, λοιπόν, πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει ν’ ανέβει ψηλά και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αυτό όμως που αξίζει ιδιαίτερη αναφορά είναι ότι στο 38’ σε κάθετη του Παλάσιος ο Γκαρθία έκανε κακό κοντρόλ και ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε και στο 40’ οι Αρκάδες κέρδισαν πέναλτι. Ο Παλάσιος απέφυγε τον Κίνι, ο οποίος τον βρήκε στο δεξί πόδι και ο Τσιάρας έδειξε την άσπρη βούλα. Στο 42’ ο Χουλιάν Μπαρτόλο έστειλε με το αριστερό τη μπάλα στην αριστερή γωνία και ο Χουτεσιώτης έπεσε δεξιά για το 1-2.

Προτού όμως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εκτελέσει από την άσπρη βούλα, ο Καρλίτος, ο οποίος βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πίσω, έκανε... βουντού στον Μπαρτόλο, ώστε ο τελευταίος να μην ευστοχήσει. Παρά τα «μάγια» του επιθετικού του Ατρομήτου, ο μεσοεπιθετικός των Αρκάδων, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει σε 2-1 για τους γηπεδούχους.