Πότε ο Βόκολος αποφάσισε να «κόψει» τον Καρλίτος ενόψει ΑΕΚ - Είχε επιλογή να τον αφήσει εκτός Λεωφόρου

Καρλίτος

i

Καρλίτος/©Intime

Πότε ο Βόκολος αποφάσισε να «κόψει» τον Καρλίτος ενόψει ΑΕΚ - Είχε επιλογή να τον αφήσει εκτός Λεωφόρου

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:14 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 14.08.2024

Ο Καρλίτος δεν θα είναι στη διάθεση του Λεωνίδα Βόκολου για τον εντός έδρας αγώνα της Λαμίας με την ΑΕΚ (24/02, 19:00), καθώς δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με την «Ένωση».

Τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του θα στερηθεί ο Λεωνίδας Βόκολος στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» το προσεχές Σάββατο (24/02, 19:00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο λόγος είναι ότι ο Καρλίτος, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της Λαμίας (φέτος μετρά 21 συμμετοχές, 10 γκολ και τέσσερις ασίστ), συμπλήρωσε κάρτες τις προηγούμενες αγωνιστικές και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με την «Ένωση».

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι ο Ισπανός επιθετικός συμπλήρωσε τις τρεις κίτρινες κάρτες στον εκτός έδρας αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 4 Φλεβάρη. Ο Λεωνίδας Βόκολος είχε διορία από την ομοσπονδία να δηλώσει σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή του ο Καρλίτος μέχρι τις 10 Φλεβάρη.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να στερηθεί της υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας του στο ματς με την ΑΕΚ. Λίγο αργότερα, ο Παναθηναϊκός σχολίασε με τον δικό του τρόπο αυτή την απόφαση.

Θυμίζουμε ότι μετά τον αγώνα τους «Ζωσιμάδες» η Λαμία είχε πέντε ακόμα αγώνες να δώσει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με Αστέρα Τρίπολης εντός (11/2), με Παναθηναϊκό εκτός (17/2), με ΑΕΚ εντός (24/2), με Ατρόμητο εκτός (28/2) και με ΠΑΟΚ εντός (3/3).