Αντσελότι: «Δεν βλέπω τον Εμπαπέ να επηρεάζεται καθόλου»

Ο Κάρλο Αντσελότι

i

©imago

Αντσελότι: «Δεν βλέπω τον Εμπαπέ να επηρεάζεται καθόλου»

Νεφέλη Μπισμπίκη 14:45 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 18.10.2024

Για πρώτη φορά, μετά τα δημοσιεύματα και την καταγγελία με βασικό ύποπτο τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο προπονητής του, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για τον Γάλλο σταρ.

Ο Κάρλο Αντσελότι, ως προπονητής του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα μπορούσε να αποφύγει το γεγονός του να σχολιάσει όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες και αφορούν τον παίκτη του. Έτσι για πρώτη φορά, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής, αλλά δεν θέλησε να σταθεί τόσο στην καταγγελία για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

«Βλέπω τον Εμπαπέ κοντά στο 100%, είναι πολύ καλά και είναι χαρά να τον βλέπω να προπονείται. Δεν είμαι εδώ για να σχολιάσω εικασίες, επικεντρώνομαι στη δουλειά που κάνουν. Οι εικασίες που βγαίνουν, δεν τις λαμβάνω υπόψη . Βλέπω τον παίκτη κάθε μέρα, δουλεύει πολύ καλά, είναι χαρούμενος και δεν τον βλέπω να επηρεάζεται καθόλου».

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Εμπαπέ: Υπήρξε πράγματι σεξουαλική επαφή αλλά ήταν συναινετική
LA LIGA

12:32 - 18.10.2024

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Εμπαπέ: Υπήρξε πράγματι σεξουαλική επαφή αλλά ήταν συναινετική

Νέες αποκαλύψεις προστίθενται στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ, με τον ίδιο να παραδέχεται πως η σεξουαλική επαφή που είχε στην Στοκχόλμη, όπου και για την οποία κατηγορείται, ήταν συναινετική.

«Οι ημέρες ξεκούρασης ήταν προγραμματισμένες. Δεν με νοιάζει που θα πάνε. Πήγα στο Λονδίνο για δύο μέρες και δεν ζήτησα την άδεια κανενός», ξεκαθάρισε ο Αντσελότι.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, προτίμησε να σταθεί περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι και στην επίδοση του Εμπαπέ, τον οποίο βρίσκει πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν την διακοπή για το Nations League.

«Εκμεταλλεύτηκε αυτό το διάλειμμα για να βελτιώσει την κατάστασή του και να αναρρώσει από τραυματισμούς. Είναι καλά, χαρούμενος και πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα. Αυτές οι15 ημέρες, τον έχουν βοηθήσει πολύ. Είναι διαφορετικός παίκτης από ό, τι ήταν πριν από το διάλειμμα. Έχουμε δουλέψει μόνο στη φυσική πτυχή μαζί του. Σε επίπεδο τακτικής, η θέση του δεν αλλάζει. Η θέση μπορεί να διαφέρει λίγο περισσότερο με τον Βινίσιους στην αριστερή πτέρυγα, αλλά έχουμε επικεντρωθεί στη σωματική δουλειά και αυτό το διάλειμμα ήταν πολύ καλό για αυτόν και τον βλέπω πολύ καλά».

«Βλέπω τον Εμπαπέ κοντά στο 100%, είναι πολύ καλά και είναι χαρά να τον βλέπω να προπονείται», συμπλήρωσε ο Αντσελότι.