Χωρίς Κάρμο η αποστολή της Πόρτο για το ματς με τη Ρίο Άβε

Νταβίντ Κάρμο

i

©Intime

Χωρίς Κάρμο η αποστολή της Πόρτο για το ματς με τη Ρίο Άβε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:55 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 23.08.2024

Χαρμόσυνα νέα από Πορτογαλία μεριά άκουσε ο Ολυμπιακός, αφού ο Νταβίντ Κάρμο θα απουσιάζει από την αποστολή της Πόρτο για το ματς με τη Ρίο Άβε.

Το βράδυ του Σαββάτου (24/8) η Πόρτο αντιμετωπίζει τη Ρίο Άβε, όμως σε αυτό το ματς απόντας θα είναι ο Νταβίντ Κάρμο. Ο Πορτογάλος στόπερ δεν βρίσκεται στην αποστολή του Βίτορ Μπρούνο και η απουσία του δημιούργησε περαιτέρω φημολογία γύρω από την αποχώρησή του.

Ο Ολυμπιακός επανήλθε για την περίπτωσή του και όλα δείχνουν πως ο κεντρικός αμυντικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Πειραιά. Εκεί άλλωστε αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας παρά το μικρό διάστημα παρουσίας του στον σύλλογο. Εκείνος, μαζί με άλλους παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη, άλλαξε ριζικά την εικόνα του συλλόγου, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του UEFA Europa Conference League.

Βέβαια ειλημμένη δεν είναι καμία απόφαση και τη δεδομένη στιγμή ο Κάρμο ανήκει στην Πόρτο. Μέχρι να ανακοινωθεί και να πέσουν οι υπογραφές πολλά μπορούν να αλλάξουν, παρόλα αυτά - όπως διαβάσατε και στο Sportal - η στάση του ποδοσφαιριστή έχει αλλάξει και οι συνθήκες είναι πολύ πιο ευνοϊκές για τον «επαναπατρισμό» του. Σε αυτό συνέβαλε, βέβαια, άθελά του και ο προπονητής των «Δράκων», ο οποίος δεν... τήρησε τις υποσχέσεις του.

Θυμίζουμε πως στα μέσα του καλοκαιριού, ο Ολυμπιακός και η Πόρτο έφτασαν σε συμφωνία για τον Νταβίντ Κάρμο, με τους Πειραιώτες να προσφέρουν τα 12 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, τότε, ο Μπρούνο είχε συζητήσει με τον παίκτη και του είχε πει πως τον υπολογίζει για τα πλάνα του. Αυτό έκανε τον 25χρονο να προτιμήσει την παραμονή του στην πατρίδα του και να κυνηγήσει την τύχη του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελε. Η Πόρτο έχει δώσει συνολικά τρία επίσημα παιχνίδια και από αυτά ο Κάρμο έχει παίξει μόνο σε ένα. Ακόμα και αυτό το ένα, δε, ήταν για 15 λεπτά στην παράταση του αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ο στόπερ δεν δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να μείνει στον πάγκο και επομένως ο Ολυμπιακός σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί.