Κάρμο: «Φτιαγμένος» στην επιστροφή του!

Νταβίντ Κάρμο

i

©Intime

Κάρμο: «Φτιαγμένος» στην επιστροφή του!

Η αλλαγή στην ψυχολογία του και η αναμονή για τα μεγάλα ματς στην Ευρώπη…

Μπορεί να το σκέφτηκε στην αρχή και να… ψήφισε Πόρτο, ωστόσο η συνέχεια για τον Νταβίντ Κάρμο, είχε άλλα δεδομένα. Και κάπως έτσι, με την επιμονή των ανθρώπων του Ολυμπιακού και κυρίως του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα, από τη Λαμία το Σάββατο πιθανότατα. Ο Ανγκολέζος στόπερ, δεν χρειάζεται να μάθει πολλά. Ξέρει που ήρθε. Θα χαρεί που θα δει γνωστούς του από το πρόσφατο παρελθόν και σίγουρα θα περιμένει (και αυτός) τις εξελίξεις για τους Ποντένσε και Όρτα. Δύο παίκτες, που ήταν πολύ κοντά του πέρσι.

Από εκεί και πέρα, ο Κάρμο δεν έκρυψε πως περιμένει πως και πως να παίξει και πάλι με τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό του. Στη διαδρομή για το Conference League, ο υψηλόσωμος στόπερ κατάλαβε για τα καλά τι εστί κόσμος του Ολυμπιακού. Και το… κερασάκι στην τούρτα, ήταν η παρουσία του στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 29 του Μάη. Την ημέρα που με το γκολ του Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα και κατέκτησε το Conference League.

Ο Κάρμο, ξέρει από τότε, πως ο Ολυμπιακός φέτος θα είναι στο Europa League, θα έχει οχτώ ανταγωνιστικά ματς και για τον ίδιο, είναι ένα κίνητρο. Όπως κίνητρο είναι και η κατάκτηση του πρωταθλήματος, γνωρίζει πως η ομάδα είναι στα 100 χρόνια ιστορίας της και θα είναι κάτι ξεχωριστό.

Το βράδυ, θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού το πρωί θα περάσει από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να πιάσει δουλειά και να δει τους νυν συμπαίκτες του. Με πολλούς γνωρίζεται, αλλά υπάρχουν και οι νέοι. Και φυσικά, θα ‘χει πολλά να πει και με τον Μεντιλίμπαρ. Έχουν μιλήσει τηλεφωνικά, ευκαιρία να βάλει… μπροστά. Όπως επισημάναμε και σε χθεσινό μας άρθρο πάντως, αν χρειαζόταν ο Κάρμο θα έπαιζε και… απόψε. Είναι έτοιμος, γνωρίζει το περιβάλλον, δεν θα χρειαστεί προσαρμογή. Μπαίνει και παίζει, γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός επέμενε για την περίπτωσή του ως τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου. Δικαιώθηκε φυσικά…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: