Είναι οριστικό: Με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Καρμο γίνεται παίκτης του Ολυμπιακού

Κάρμο

i

© Intime

Είναι οριστικό: Με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Καρμο γίνεται παίκτης του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 23:55 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 22.08.2024

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, έπειτα από τις προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Νταβίντ Κάρμο και πάλι στα ερυθρόλευκα. Μπορεί πριν από έναν μήνα περίπου η Πόρτο να είχε... στυλώσει τα πόδια και να περίμενε από τον νέο της προπονητή να αποφασίσει για τον Κάρμο, αλλά ο Ολυμπιακός ποτέ δεν τον έβγαλε από το μυαλό του. Και πλέον είναι μια ανάσα από την ενεργοποίηση της... βόμβας, αφού μετά από προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη ο παίκτης γίνεται και πάλι παίκτης της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η υπόθεση είναι πλέον πολύ προχωρημένη, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να το παίρνει... πάνω του τις τελευταίες μέρες και να κάνει πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα «θέλω» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Καθώς ο Ισπανός προπονητής από το τέλος της περσινής σεζόν και μετά την κατάκτηση του Conference League είχε ζητήσει να μείνει ο αριστεροπόδαρος αμυντικός στην ομάδα.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε σημείο επαφής και με την ομάδα της Πορτογαλίας, τη στιγμή που ο ίδιος ο Κάρμο έβλεπε ότι δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή. Και οι «δράκοι» έβλεπαν κι εκείνοι ότι θα κρατήσουν έναν παίκτη που είχαν δαπανήσει πολλά εκατομμύρια για να τον έχουν στον πάγκο. Με αποτέλεσμα να είναι πιο διαλλακτικοί στις συζητήσεις και με τον Ολυμπιακό να παίζει το παιχνίδι της τακτικής. Έχοντας ως σύμμαχο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Αυτό το παιχνίδι τακτικής, σε συνδυασμό με το ότι ο Ολυμπιακός ήταν αποφασισμένος να ρίξει στο τραπέζι όσα χρήματα απαιτούνταν για να «σπάσει» το συμβόλαιο του παίκτη, φέρνει πλέον τη συμφωνία προ των πυλών. Και ο Κάρμο έρχεται πλέον για να... ριζώσει στον Ολυμπιακό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!