O Κάρμο είναι ευγνώμων στον Ολυμπιακό για όσα του πρόσφερε

Ο Νταβίντ Κάρμο

i

© Intime

O Κάρμο είναι ευγνώμων στον Ολυμπιακό για όσα του πρόσφερε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 10:43 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 11.07.2024

Μπορεί ο Νταβίντ Κάρμο να αρνήθηκε την επιστροφή του στην Ελλάδα, όμως δεν ξεχνάει το τι του πρόσφερε ο Ολυμπιακός σε αυτό το μικρό διάστημα.

Ενώ υπήρχε η πεποίθηση πως η υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο θα έχει αίσιο φινάλε, τελικά τα πράγματα πήραν εντελώς διαφορετική τροπή. Ο Ολυμπιακός και η Πόρτο μπορεί να τα βρήκαν σε όλα, όμως ο αμυντικός προτίμησε να παραμείνει στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Πειραιά ήταν έτοιμος να βγάλει από τα ταμεία του 12 εκατ. και να τα δώσει στους «Δράκους», οι οποίοι είπαν «ναι» στην πρόταση του ελληνικού κλαμπ. Παρόλα αυτά, ο Κάρμο συζήτησε, όπως ενημέρωσε ο ίδιος, με το προπονητικό τιμ της Πόρτο κατέληξε στο ότι θέλει να μείνει εκεί και να δοκιμάσει να είναι βασικός στην ομάδα.

Κεντρική διαχείριση, 12η θέση στην UEFA και επαγγελματική διαιτησία: Οι στόχοι του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:08 - 10.07.2024

Κεντρική διαχείριση, 12η θέση στην UEFA και επαγγελματική διαιτησία: Οι στόχοι του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη Stoiximan Super League

Τοποθέτηση στη Γενική Συνέλευση της Stoiximan Super League έκανε ο νέος της πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποκάλυψε τους στόχους που έχει για το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο αμυντικός δεν ξεχνάει τι έζησε στον Πειραιά! Όπως αναφέρουν Μέσα της πατρίδας του, ο Πορτογάλος είναι κάτι παραπάνω από ευγνώμων προς τους «ερυθρόλευκους», για τα όσα του πρόσφεραν στο σύντομο πέρασμά του. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που του έδωσε τον χρόνο και τον χώρο για να αποκαταστήσει το όνομά του, μετά την κακήν - κακώς αποχώρησή του από την Πόρτο.

Ο Κάρμο θεωρεί πως χάρη στους «ερυθρόλευκους» κατάφερε να διεκδικήσει ξανά θέση βασικού στην ομάδα της Πορτογαλίας, αλλά και να πάρει θέση στο ρόστερ της Εθνικής Αγκόλας. Η κατάκτηση του UEFA Europa Conference League από τον σύλλογο - στον οποίο εκείνος ήταν αναπόσπαστο κομμάτι - του πρόσφερε τη δυνατότητα να βρίσκεται στα πλάνα του Βίτορ Μπρούνο.

Θυμίζουμε πως ένα από τα πλάνα που είχαν ακουστεί για τον Κάρμο ήταν ο εκ νέου δανεισμός του, στον οποίο θα έμπαινε μία ακόμα οψιόν. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θέλησε να κάνει την υπέρβαση και να δώσει 12 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, ένα ποσό το οποίο δεν είχε δαπανήσει ποτέ ελληνική ομάδα, τουλάχιστον στο νόμισμα του ευρώ. Όπως και να 'χει, αυτή τη στιγμή η υπόθεση του Πορτογάλου θεωρείται λήξασα και οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν άλλη λύση για τα μετόπισθεν.