Ολυμπιακός: Μπαίνει και… αύριο ο Κάρμο!

Ο Νταβίντ Κάρμο

i

© Intime

Ολυμπιακός: Μπαίνει και… αύριο ο Κάρμο!

Διονύσης Βερβελές 17:30 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 25.08.2024

Είναι πανέτοιμος, έχει μιλήσει με Μεντιλίμπαρ και φουλάρει για την επιστροφή του…

Δεν θα δυσκολευθεί να βρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Νταβίντ Κάρμο. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, δεν το σκέφτηκε πολύ, στη νέα προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα. Ο Ανγκολέζος στόπερ, είχε πει αρχικά πως ήθελε να μείνει στην Πόρτο για τη δική του δεύτερη ευκαιρία, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε. Έτσι, ήρθε η νέα κρούση από τον Πειραιά και ο Κάρμο αυτή τη φορά δεν το πολυσκέφτηκε.

Είχε την επαφή του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, μίλησε με τον Μεντιλίμπαρ. Και ο Βάσκος, ξέρει να αναγνωρίζει. Χάρηκε πολύ και αυτός με την επιστροφή του Κάρμο, ήταν μια σημαντική εξέλιξη στην όλη διαχείριση που ήθελε να κάνει. Όπως χαίρεται γιατί ο Κάρμο είναι σε κανονικό ρυθμό. Μπορεί να μην έπαιξε σε ματς πρωταθλήματος με την Πόρτο, ωστόσο συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις, έχει κάνει προετοιμασία. Δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι, να προσαρμοστεί. Ξέρει που είναι οι εγκαταστάσεις του Ρέντη, το Καραϊσκάκη. Και… αύριο να χρειαζόταν να παίξει, θα το έκανε ο Κάρμο!

Πλέον, μένει να δούμε πως θα διαμορφωθεί το κομμάτι των στόπερ του Ολυμπιακού. Εκεί όπου ο Ρέτσος για την ώρα είναι με ενοχλήσεις, ενώ του Μπιανκόν η παραμονή ή μη, μπορεί να κριθεί την τελευταία στιγμή. Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά και πρόταση στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως μπορούμε να δούμε και άλλη έκπληξη, με μια ακόμη μεταγραφή στην άμυνα.

Όπως έχουμε σημειώσει πάντως, μπαίνουμε σε εβδομάδα «φωτιά». Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά να δουν, μεταξύ αυτών και οι περιπτώσεις Ποντέσε, Όρτα και όχι μόνο. Η αντίστροφη μέτρηση για τη διαμόρφωση του ρόστερ της σεζόν 2024-25, έχει αρχίσει για τα καλά. Και ο Μεντιλίμπαρ, περιμένει να δει πως θα «κουμπώσει» αυτό, για να κάνει και τα οριστικά πλάνα του…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!