«Ο Ολυμπιακός αναζητά νέο δανεισμό για τον Κάρμο - Ποιες οι απαιτήσεις της Πόρτο»

Νταβίντ Κάρμο

i

©Intime

«Ο Ολυμπιακός αναζητά νέο δανεισμό για τον Κάρμο - Ποιες οι απαιτήσεις της Πόρτο»

Κώστας Τόπας 09:05 - 11.06.2024

Δημοσίευμα της «A Bola» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Νταβίντ Κάρμο, με νέο δανεισμό από την Πόρτο.

Η χρονιά τελείωσε και ο Ολυμπιακός την έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο σύλλογος του Πειραιά ανήκει και επίσημα στην ελίτ της Ευρώπης, κατακτώντας το UEFA Europa Conference League.

Πλέον, οι Πειραιώτες κοιτάνε την επόμενη ημέρα και τις ανοικτές υποθέσεις που έχουν ενόψει της νέας σεζόν. Μία από αυτές είναι κι εκείνη του Νταβίντ Κάρμο, τον οποίο και απέκτησαν τον περασμένο Γενάρη με μορφή δανεισμού. Ο Πορτογάλος αποδείχθηκε... λίρα εκατό, αφού μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτσο έχτισαν ένα πολύ καλό αμυντικό δίδυμο.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», οι «ερυθρόλευκοι» προσέγγισαν την Πόρτο, προκειμένου να ανανεώσουν τον δανεισμό για έναν χρόνο.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως η πορτογαλική ομάδα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με τον 24χρονο στόπερ, ωστόσο η απάντηση που έδωσε στους Πειραιώτες ήταν ότι οι απαιτήσεις της είναι ενοίκιο ενός εκατομμυρίου ευρώ για έναν χρόνο και υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε ακόμα να εξετάσει το ενδεχόμενο να πληρώσει το εκατομμύριο ευρώ για τον δανεισμό, αλλά θεωρεί πολύ υψηλό το ποσό της οψιόν αγοράς, ειδικά αν θα έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα», καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Πόρτο για τη νέα σεζόν εξακολουθεί να έχει κάποια αβεβαιότητα σχετικά με το κέντρο της άμυνας και, ως εκ τούτου, ο Νταβίντ Κάρμο - ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «δράκους» μέχρι το 2027 - θα μπορούσε να είναι ένα όνομα που πρέπει να ληφθεί υπόψη για το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν, με επικεφαλής τον Βίτορ Μπρούνο.