Ολυμπιακός και Πόρτο έφτασαν σε συμφωνία για Κάρμο - Άρνηση του παίκτη για μεταγραφή στην Ελλάδα

Νταβίντ Κάρμο

i

©Intime

Ολυμπιακός και Πόρτο έφτασαν σε συμφωνία για Κάρμο - Άρνηση του παίκτη για μεταγραφή στην Ελλάδα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:42 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:54 - 11.07.2024

Ο Ολυμπιακός και η Πόρτο τα βρήκαν σε όλα όσον αφορά την περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος ωστόσο προτίμησε να παραμείνει στην πατρίδα του. Κάπως έτσι, η υπόθεσή του κλείνει οριστικά για τους «ερυθρόλευκους».

Το σήριαλ με τον Νταβίντ Κάρμο τελικά δεν είχε αίσιο τέλος... Ο Ολυμπιακός και η Πόρτο έφτασαν σε συμφωνία για τον υψηλόσωμο στόπερ και όλα έδειχναν πως εκείνος θα συνεχίσει στους Πειραιώτες την καριέρα του.

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 10.07.2024

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τετάρτης ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από το Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση και να βγάλουν από τα ταμεία τους 12 εκατ. ευρώ, προκειμένου να φέρουν οριστικά τον παίκτη στου Ρέντη. Παρόλα αυτά, η περίπτωσή του τελικά δεν προχωρά και ο σύλλογος θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο παίκτης, μετά από συζήτηση με το προπονητικό τιμ της Πόρτο κατέληξε στο ότι θέλει να μείνει εκεί και να δοκιμάσει να είναι βασικός στην ομάδα. Άλλωστε, κάτι τέτοιο είχε τονίσει και ο Ζόρζε Κόστα, τεχνικός διευθυντής των «Δράκων», πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, το στέλεχος των Πορτογάλων είχε πει πως οΒίτορ Μπρούνο, νέος προπονητής της ομάδας, καλοβλέπει την περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος υποστήριξε πως: «Ο Ντάβιντ Κάρμο κάνει προετοιμασία με εμάς. Είναι ένας παίκτης που ο προπονητής τον εκτιμά. Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και αναλύουμε τα πάντα, όλες τις καταστάσεις. Αλλά ο Κάρμο είναι asset για την Πόρτο και ένας παίκτης, κομμάτι στα πλάνα μας».

Ο 24χρονος στόπερ με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος μέτρησε είκοσι συμμετοχές σε Stoiximan Superleague και Conference League. Μάλιστα, με αυτόν κατέκτησε εν τέλει το πολυπόθητο τρόπαιο, το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο ευρωπαϊκό που κατακτά ελληνική ομάδα. Ωστόσο, ο ίδιος είχε έρθει με μορφή δανεισμού και ως εκ τούτου επέστρεψε στην Πόρτο.

Θυμίζουμε πως ένα από τα πλάνα που είχαν ακουστεί για τον Κάρμο ήταν ο εκ νέου δανεισμός του, στον οποίο θα έμπαινε μία ακόμα οψιόν. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θέλησε να κάνει την υπέρβαση και να δώσει 12 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, ένα ποσό το οποίο δεν είχε δαπανήσει ποτέ ελληνική ομάδα, τουλάχιστον στο νόμισμα του ευρώ. Όπως και να 'χει, αυτή τη στιγμή η υπόθεση του Πορτογάλου θεωρείται λήξασα και οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν άλλη λύση για τα μετόπισθεν.