«Πιθανή η επιστροφή του Κάρμο στην Πόρτο αλλά ο Ολυμπιακός θέλει νέο δανεισμό»

Νταβίντ Κάρμο

i

©Intime

«Πιθανή η επιστροφή του Κάρμο στην Πόρτο αλλά ο Ολυμπιακός θέλει νέο δανεισμό»

Κώστας Τόπας 10:32 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 31.05.2024

Δημοσίευμα της «A Bola» κάνει λόγο για επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο στην Πόρτο, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του και για τη νέα σεζόν.

Η χρονιά τελείωσε και ο Ολυμπιακός την έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο σύλλογος του Πειραιά ανήκει και επίσημα στην ελίτ της Ευρώπης, κατακτώντας το UEFA Europa Conference League.

Πλέον, οι Πειραιώτες κοιτάνε την επόμενη ημέρα και τις ανοικτές υποθέσεις που έχουν ενόψει της νέας σεζόν. Μία από αυτές είναι κι εκείνη του Νταβίντ Κάρμο, τον οποίο και απέκτησαν τον περασμένο Γενάρη με μορφή δανεισμού. Ο Πορτογάλος αποδείχθηκε... λίρα εκατό, αφού μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτσο έχτισαν ένα πολύ καλό αμυντικό δίδυμο.

Ο δανεισμός του από την Πόρτο ολοκληρώνεται και σύμφωνα με την πορτογαλική A Bola είναι αρκετά πιθανό, ο Νταβίντ Κάρμο να επιστρέψει στους «δράκους».

«Ο Κάρμο κατέκτησε το Conference League με τον Ολυμπιακό και είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν. Ο Ολυμπιακός θέλει νέο δανεισμό, αλλά θα αποφασίσουν οι Θουμπιθαρέτα και Ζόρζε Κόστα για το μέλλον του μαζί με το νέο προπονητή της Πόρτο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της έγκυρης πορτογαλικής εφημερίδας και προσθέτει:

«Η επικείμενη αποχώρηση του Κονσεϊσάο, πάντως, αφήνει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής και μπορεί να δώσει την ευκαιρία στον Κάρμο να γυρίσει στο ‘Ντραγκάο’, παρότι είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και έχει συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον από την Αγγλία.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2027 και ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των 18 εκατ. ευρώ, παρά τα όσα είχε δηλώσει ο πρώην πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα. Υπενθυμίζουμε πως η απόκτησή του κόστισε στην Πόρτο 20 εκατ. ευρώ και αυτή η επένδυση δεν έχει εξαργυρωθεί αγωνιστικά από την ομάδα».