Το «τρελό» ποσό που δίνει ο Ολυμπιακός για να κάνει δικό του τον Νταβίντ Κάρμο

Το «τρελό» ποσό που δίνει ο Ολυμπιακός για να κάνει δικό του τον Νταβίντ Κάρμο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:15 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 23.08.2024

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Νταβίντ Κάρμο ξανά και οι Πορτογάλοι αποκάλυψαν το ποσό που θα δώσουν οι Πειραιώτες για τον 25χρονο στόπερ.

Η επιθυμία πολλών πρόκειται να γίνει πράξη, αφού ο Νταβίντ Κάρμο και ο Ολυμπιακός ετοιμάζονται να ακολουθήσουν ξανά κοινή πορεία. Ο στόπερ από την Πορτογαλία ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα, επιστρέφοντας στη χώρα για να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα». Εδώ όπου, παρά το μικρό διάστημα παρουσίας του, αγαπήθηκε πολύ από τους φίλους της ομάδας.

Ο σύλλογος του Πειραιά εκμεταλλεύτηκε την αλλαγή στάσης του προπονητή της Πόρτο και επέστρεψε δυναμικά για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού. Και αυτό το «δυναμικά» μεταφράζεται και σε νούμερα, βάσει των όσων γράφουν στην πατρίδα του παίκτη για τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής. Σύμφωνα με την «A Bola», ο Ολυμπιακός πρόκειται να βγάλει 11 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του, προκειμένου να κάνει δικό του τον Κάρμο.

Όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν μένουν εκεί. Όπως τονίζει το ίδιο το ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός θα δώσει επίσης ακόμα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα δοθούν εφόσον ο παίκτης πετύχει κάποιους στόχους. Άρα, συνοψίζοντας, εφόσον ισχύουν αυτά που γράφει το έγκριτο πορτογαλικό ΜΜΕ, τότε ο σύλλογος της Stoiximan Super League θα δώσει 15 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ του Σαββάτου (24/8), η Πόρτο αντιμετωπίζει τη Ρίο Άβε, όμως σε αυτό το ματς απόντας θα είναι ο Νταβίντ Κάρμο. Ο Πορτογάλος στόπερ δεν βρίσκεται στην αποστολή του Βίτορ Μπρούνο και η απουσία του δημιούργησε περαιτέρω φημολογία γύρω από την αποχώρησή του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Θυμίζουμε πως στα μέσα του καλοκαιριού, ο Ολυμπιακός και η Πόρτο είχαν φτάσει σε συμφωνία για τον Νταβίντ Κάρμο, με τους Πειραιώτες να προσφέρουν τα 12 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, τότε, ο Μπρούνο είχε συζητήσει με τον παίκτη και του είχε πει πως τον υπολογίζει για τα πλάνα του. Αυτό έκανε τον 25χρονο να προτιμήσει την παραμονή του στην πατρίδα του και να κυνηγήσει την τύχη του. Παρόλα αυτά τα δεδομένα άλλαξαν και όλα δείχνουν πως ο ίδιος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».